Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nem igazi férfi. Hogyan tudnám megváltoztatni?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyok együtt a pasimmal. Az apjának jól menő vállalkozása van, ott jöttünk össze. Én személyi asszisztensként dolgozom a cégnél. A pasim nagyon kedves, mindent megkapok tőle, de nem tartom igazi férfinek, mint mondjuk az apját. Míg az apja egy erős személyiség, és jól kézben tartja a dolgokat, addig a pasim elég mulya és könnyen irányítható. Házasságot tervezünk, ehhez minden körülmény adott, például a pénzzel nem lesz probléma a vállalkozás miatt, és az apjától már kaptunk egy házat is, szóval ha minden jól megy, akkor rövid időn belül dolgoznom sem kell, koncentrálhatok a gyerek projektre is. VISZONT! Jó lenne egy erős kezű pasi, akinek nem csak az anyagi háttere biztosított, hanem igazi nőként érezhetem magam mellette, és szerintem ez nem nagy elvárás a részemről. Az apjával már beszélgettem erről, ő is egyetértett, sőt régen ajánlatot is tett, amit visszautasítottam, mert az nem lenne tisztességes a fiával szemben, meg amúgy sem korombeli, de végülis nem találtunk megoldást a problémára.

Szerintetek hogyan faraghatnék igazi férfit a pasimból?

2013. júl. 19. 21:17
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Én szeretem őt, és nem érzem magamat k*rvának, hiszen nem csaltam meg és minden nőnek fontos az anyagi biztonság.
2013. júl. 19. 21:42
 32/38 anonim ***** válasza:
Nyugi, kérdező, sok itt a kiéhezett és elkeseredett fickó. Ne vedd magadra, ha fikáznak.
2013. júl. 19. 21:53
 33/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig minden választ.

Keress másik pasit, mert a mostani jobbat érdemel nálad!

olyant, aki nem csak a pénzéért van vele.

AMúgy szerintem kamu a kérdés.

2013. júl. 19. 21:53
 34/38 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz a kérdés. Annyi ember él a Földön, ki tudja,h kivel mi történik. olyanok tényleg vannak,h vki csak a pénz miatt van együtt vkivel. Az is létezik,h a pasi apja ajánlatot tesz a csajnak. Olyan is van,h a pasi gyerekes. CSak itt most minden bejött egyszerre.
2013. júl. 19. 22:03
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

"minden nőnek fontos az anyagi biztonság"

"Az apjának jól menő vállalkozása"

"mindent megkapok tőle"

"ehhez minden körülmény adott, például a pénzzel nem lesz probléma a vállalkozás miatt, és az apjától már kaptunk egy házat is"

"akinek nem csak az anyagi háttere biztosított"

Uramisten, te haszonleső lotyó... Nem veszed észre, hogy állandóan a pénzről papolsz? Belekezdessz egy gondolatba és már a második mondatod róla a pénz. Szánalmas vagy. Sajnálom azt a szerencsétlen embert, aki tényleg megad neked mindent. Undorító vagy, ásd el magad gyerekszülés helyett.

2013. júl. 19. 22:24
 36/38 Lord Keri ***** válasza:
Minden nemű ítélkezés nélkül, többször átolvastam a kérdés szövegét és nekem ez jön át belőle: Összejöttél egy pasival, aki igazából nem a zsánered, hogyan is lehetne, hiszen nem is tekinteted férfinak. Az anyagi biztonság a kapcsolat fő pillére, na most azt várod, hogy a pasi legyen tök másmilyen, ami valószínűleg soha nem lesz hiszen ez lelki és alkati kérdés, van aki erősebb jellem van aki nem, de radikális változásra igen minimális az esély. Elhagyni nem akarod, mert anyagilag viszont benne vagy a tutiban. Nem mondok véleményt, csak annyit fűznék hozzá, hogy a pénz nem boldogít!
2013. júl. 19. 22:42
 37/38 anonim ***** válasza:

[link]

olvasd el :D

2013. júl. 19. 22:58
 38/38 anonim ***** válasza:
A mulya férfiak dögöljenek meg! Minek az a földre?
2013. aug. 2. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!