Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem igazi férfi. Hogyan tudnám megváltoztatni?
6 hónapja vagyok együtt a pasimmal. Az apjának jól menő vállalkozása van, ott jöttünk össze. Én személyi asszisztensként dolgozom a cégnél. A pasim nagyon kedves, mindent megkapok tőle, de nem tartom igazi férfinek, mint mondjuk az apját. Míg az apja egy erős személyiség, és jól kézben tartja a dolgokat, addig a pasim elég mulya és könnyen irányítható. Házasságot tervezünk, ehhez minden körülmény adott, például a pénzzel nem lesz probléma a vállalkozás miatt, és az apjától már kaptunk egy házat is, szóval ha minden jól megy, akkor rövid időn belül dolgoznom sem kell, koncentrálhatok a gyerek projektre is. VISZONT! Jó lenne egy erős kezű pasi, akinek nem csak az anyagi háttere biztosított, hanem igazi nőként érezhetem magam mellette, és szerintem ez nem nagy elvárás a részemről. Az apjával már beszélgettem erről, ő is egyetértett, sőt régen ajánlatot is tett, amit visszautasítottam, mert az nem lenne tisztességes a fiával szemben, meg amúgy sem korombeli, de végülis nem találtunk megoldást a problémára.
Szerintetek hogyan faraghatnék igazi férfit a pasimból?
30%-os, gondolj amit akarsz, de ilyen aránnyal inkább te vagy kamu.
Nem akarok az apjától semmit, értsétek meg! A kérdésre válaszoljatok, kérlek.
Mekkora r.b.nc vagy! LoooL!
Mulya nulla a hapsid, de apucinak jó vállalkozása van és már pottyantanál is egy kölköt hogy anyagilag biztonságban legyél. Apuci megrakott már amúgy vagy az még hátravan?
De jó hogy soha nem lesz ilyen "magánk.rv.m"
Csók a csiklódra:)
kérdező!
csak végig kell olvasni a kérdést, meg a kommentedet
te nem vagy nő sem, de családi vállalkozás közelében sem vagy, ellenben remélem gyorsan törlik a kamu kérdésed.
és miért 30%
mert őszintén leírom a gondolataimat, és sok embernek nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!