Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyok vissza minden régi kapcsolatomba?
Figyelt kérdés
:'(2013. júl. 19. 20:14
11/22 ASOT válasza:
Na jólvan ne hisztizz!
Szépen kelj fel kapcsold ki azt a hülye zenét amit hallgatsz menj szépen egyél egy szelet kenyeret kend meg bő zsírral lilahagyma, mert biztos sok zsírt veszítettél már .
12/22 anonim válasza:
Velem is így van. Ja, szerintem magány. De én kérek még alázást meg minden, mert jól esik ha valaki biztosít afelől hogy nem vagyok szerelmes, csak egyedül érzem magam. Ez az, gyerünk ne hagyjátok abba!
13/22 anonim válasza:
....Ezt én írtam, de nem neked, hanem a kérdezőnek. Nyilván nem tudom, veled pl mi van, de ha a kérdező minden kapcsolatába visszavágyik, gyanítom nem szerelmes több fiúba, csak magányos.... de sorry, ha ennyire rosszat írtam.
14/22 anonim válasza:
Nem írtál rosszaaaat. Mondom, hogy velem is ez van :)
15/22 anonim válasza:
Jó, lehet félreérthető volt az írásom, de kivételesen nem volt benne irónia :) Tényleg jól esik szerintem, ha az embernek a "pofájába mondják" hogy csak tévképzetekbe kapaszkodik.
16/22 anonim válasza:
Jaa, kicsit félreértettem akkor..
17/22 anonim válasza:
Na jólvan mindenki hagyja abba a hisztit!!
Tudsz a problémád ellen tenni valamit?
Igen?Akkor minek nyavalyogsz?
Nem?Akkor minek nyavalyogsz?
18/22 anonim válasza:
jó tudni, hogy valaki is most úgy érez mint én...szintén csaj
19/22 A kérdező kommentje:
akkor megse vagyok egyedul :) probalok tullepni de nemigazan megy :(
2013. júl. 20. 01:20
20/22 anonim válasza:
biztos rengetegen vagyunk, csak a nagy önsajnálatban nem vesszük észre a rokonlelkeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!