Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tegyek? Bövebben lent 13L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek? Bövebben lent 13L

Figyelt kérdés

Van egy fiu aki nagyon jo fej hozám meg minden megháát aranyos is csak nem vmi jo tanulo de tök aranyos meg kedves és tetszik nekem de a barátnöim szerint nem hozzám valo nem tudom mit tegyek

köszönöm a válazsokat

2009. okt. 20. 19:32
1 2
 11/13 anonim válasza:

szija!én is 13 vagyok és sztem ne halgass a barátnőidre és nembaj ha nem vmi jó tanuló elvileg nem mindenki lehet az nem?sztem^^ ha akarsz tőle vmit v nemtod h mit érez irántad akkor menj oda hozzá és kérdezd meg tőle!

rem segitettem és sok sikert

2009. okt. 22. 11:03
 12/13 A kérdező kommentje:

várom a további válazsokat

köszönöm

2009. nov. 2. 12:44
 13/13 A kérdező kommentje:
?????? továbi válazsok???
2009. nov. 12. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!