Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tegyek? Bövebben lent 13L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek? Bövebben lent 13L

Figyelt kérdés

Van egy fiu aki nagyon jo fej hozám meg minden megháát aranyos is csak nem vmi jo tanulo de tök aranyos meg kedves és tetszik nekem de a barátnöim szerint nem hozzám valo nem tudom mit tegyek

köszönöm a válazsokat

2009. okt. 20. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
koncentrálj a tanulásra a fiú helyett is.
2009. okt. 20. 19:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát az itteniek se tudhatják jobban mint akik ismernek titeket. Ha ők aztmondják akkor úgy van. Még ha te nem is veszed észre.
2009. okt. 20. 19:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Ezt majd pont a kommentelők mondják meg, meg a barátnőid, na neee. Ha tetszik jöjj össze vele, nem kell itt másra adni, hallgass a szívedre, ennyi idősen én is azt tettem:)
2009. okt. 20. 19:34
 4/13 A kérdező kommentje:

köszönöm csak azért kérdezem mert háát a fiu nagyon jo fje meg midnen de ennek ellenére egy pár szál cigit elsziv meg nem is a legjobb modu családban van és azért kérdezem

de annyira kedves velem mindig mosolyog meg minden és nem tudom hoyg ez most csak sima barátság vagy tetszem neki

2009. okt. 20. 19:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Jöjjél össze vele, hátha jó hatással leszel rá!
2009. okt. 20. 19:38
 6/13 A kérdező kommentje:

háát igen sztem biztos

de nem tudom eldönteni hoyg cssak barátként néz rám vagy .......

2009. okt. 20. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:

hát kezdeményezz :)

legyél bátor,sok sikert ;)

2009. okt. 20. 19:42
 8/13 A kérdező kommentje:
kössszi
2009. okt. 20. 19:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 próbát mindenképpen megér! Ha ugy látod,hogy nem megy a dolog akkor hagyd. De szerintem semmiképpen ne hallgass a bnőidere! Ezt neked kell tudnom! Sok sikert!
2009. okt. 20. 19:48
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok válazst nmidnenkinek aki akár egy percet si rám szánt
2009. okt. 20. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!