Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beteges ha egy 28 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges ha egy 28 éves férfi egy 16 éves lányba szerelmes?

Figyelt kérdés
Szeretik egymást és rengeteg közös témájuk van de mégis valamilyen szinten egymás ellentétei..na meg ott a korkülönbség is..Véleményeket szeretnék kérni a helyzetről!!

2013. júl. 18. 20:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

A korkülönbség nagy. 12 év, és nem mindegy mikor jelenik meg ekkora különbség, 30-on felül, azaz mindkét fél túl van már rajta, vagy pont tini korban. Tizenéves korban 3-4 év különbség is lehet nagy. De csak lehet, nem kötelezően az.

Az érzelmi, meg értelmi fejlettségre meg annyit. 30 múltam és jól kijövök a 16-18 éves korosztállyal. Fiúkkal/lányokkal vegyesen. Lehet azért is mert járok nyelvtanfolyamra ahol a fél csoport még gimis, vagy főiskolás, lehet azért is mert sokáig voltam diák, így mondhatni az én életem fáziskésésben van a társadalmilag elvárt normához képest, de akkor a baráti köröm 80-90%-nak is. Más gondolkozás, más mentalitás. Miért ne lehetne egy 28 és egy 16 éves közt működő a kapcsolat.

Az szinte iztos, és borítékolható, hogy nem fog egy életre szólni, mert a gimi után a lány ki tudja még merre keveredik el az életben. De ettől még most ha szeretik egymást miért ne lehetnének együtt boldogok. Aztán ha mégis komoly marad a dolog, akkor ők nyertek rajta a legtöbbet.

2013. aug. 30. 14:31
 22/29 anonim ***** válasza:
36%
Az ő dolguk. Ha szeretik egymást nincs akadálya.:)
2013. aug. 30. 14:32
 23/29 zsebeskriszti válasza:
Nekem a szüleim közt is volt ennyi korkülömbség. Igaz hogy anyám 25 éves volt amikor megismerkedtek.
2013. aug. 30. 14:35
 24/29 anonim ***** válasza:
igen...
2013. aug. 30. 14:51
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel gond, és nem is baj, ha a férfi már egy más életszakaszban van, rengeteget érhet az a tapasztalat, amivel ő rendelkezik, mert már átélte a dolgokat. Könnyedén át tudja lendíteni a lányt a nehézségeken, tud neki mindenben segíteni, persze csak ha szeretik egymást és nem kihasználásról van szó. 26F
2013. aug. 30. 15:07
 26/29 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon beteges.

Akármilyen "érett" is legyen a korosztályához képest, akkor is még ott a tojáshéj a fenekén, irányításra szorul, önállótlan

(-> aki vitatkozni akarna ezzel, az válaszoljon erre: Dönthet a szülei nélkül nagy horderejű ügyekben? Nem. Pénzügyileg független? Megállna a saját lábán? Nem. -> tudom, ez az utolsó, sok 18 éven felülire is igaz. Na de az is, hogy hazahozatható a rendőrséggel? Nem.)

Ha nagy a "szerelem" és nem csak azért van oda a fickó, hogy valaki fátyolos tekintettel felnéz rá, akkor kibír pár évet és addig nem él vissza a "felnőttségével".

Le lehet pontozni.

2013. aug. 30. 15:36
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj ha szeretik egymást. Ezt a sok irigyet meg had egye a fene.
2013. dec. 8. 09:37
 28/29 anonim ***** válasza:
betegesnek nem beteges. Csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy hosszútávon lehet nem fog működni. Hogy miért? Mert amikor a férfi mondjuk 35 évesen gyereket szeretne már, a lány meg 23 évesen még "élni", na majd ott kezdődnek a problémák. Persze kivételek mindig vannak.
2013. dec. 9. 19:26
 29/29 anonim ***** válasza:

az én párom és köztem is 6 és fél év van :)

senki nem szól bele,és nem is teheti :)

egy szerelemben nem számít sem a kor,sem a hajszin,szemszin,sem a magasság,semmi!! :)

17/L + 23/F

2013. dec. 9. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!