Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges ha egy 28 éves férfi egy 16 éves lányba szerelmes?
A korkülönbség nagy. 12 év, és nem mindegy mikor jelenik meg ekkora különbség, 30-on felül, azaz mindkét fél túl van már rajta, vagy pont tini korban. Tizenéves korban 3-4 év különbség is lehet nagy. De csak lehet, nem kötelezően az.
Az érzelmi, meg értelmi fejlettségre meg annyit. 30 múltam és jól kijövök a 16-18 éves korosztállyal. Fiúkkal/lányokkal vegyesen. Lehet azért is mert járok nyelvtanfolyamra ahol a fél csoport még gimis, vagy főiskolás, lehet azért is mert sokáig voltam diák, így mondhatni az én életem fáziskésésben van a társadalmilag elvárt normához képest, de akkor a baráti köröm 80-90%-nak is. Más gondolkozás, más mentalitás. Miért ne lehetne egy 28 és egy 16 éves közt működő a kapcsolat.
Az szinte iztos, és borítékolható, hogy nem fog egy életre szólni, mert a gimi után a lány ki tudja még merre keveredik el az életben. De ettől még most ha szeretik egymást miért ne lehetnének együtt boldogok. Aztán ha mégis komoly marad a dolog, akkor ők nyertek rajta a legtöbbet.
Igen, nagyon beteges.
Akármilyen "érett" is legyen a korosztályához képest, akkor is még ott a tojáshéj a fenekén, irányításra szorul, önállótlan
(-> aki vitatkozni akarna ezzel, az válaszoljon erre: Dönthet a szülei nélkül nagy horderejű ügyekben? Nem. Pénzügyileg független? Megállna a saját lábán? Nem. -> tudom, ez az utolsó, sok 18 éven felülire is igaz. Na de az is, hogy hazahozatható a rendőrséggel? Nem.)
Ha nagy a "szerelem" és nem csak azért van oda a fickó, hogy valaki fátyolos tekintettel felnéz rá, akkor kibír pár évet és addig nem él vissza a "felnőttségével".
Le lehet pontozni.
az én párom és köztem is 6 és fél év van :)
senki nem szól bele,és nem is teheti :)
egy szerelemben nem számít sem a kor,sem a hajszin,szemszin,sem a magasság,semmi!! :)
17/L + 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!