Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges ha egy 28 éves férfi egy 16 éves lányba szerelmes?
Dehogy rossz, ha valaki ezt ferde szemmel nézi, akkor az illető beszűkült, és csak sajnálni tudom. Nem szabadna az embereknek egymást bírálni, ha ilyen esetről van szó. És különben is, egy 16 éves lány nem lehet pedofília áldozata, mert fejlett már... ne keverjük a fogalmakat!
Sok boldogságot!
Ja, ha valaki 30-nak néz ki, de bevallja,hogy csak 2 éves, akkor lehet dönteni, hogy mégse megyek bele a kapcsolatba, de nem egy gyerektestbe szeretett bele. Az a pedofília, ha kinézetre is 2 éves, és azzal akar kezdeni,vagy 10 éves,stb.
A kérdésre a válaszom: semmiképp nem beteges, de nem biztos, hogy bejön a dolog. A lány még rengeteget fog változni, ez még nem a végső személyiség. Ki tudja,akkor majd mi lesz. Egy 28 éves is változik,de a személyiség nagyjából már kialakult.
Nálunk 15 év a korkülönbség, én 19 voltam, amikor összejöttünk, ő 34. Én érettebb voltam a koromnál (értem ezalatt azt, hogy 12-13 éves korom óta, ameddig vissza tudok még emlékezni, ugyanilyen felfogásom, gondolkodásom volt, mint most, késői huszonéves fejjel - és ezt nem is én jegyeztem meg először, hanem tőlem jóval idősebb rokonok, szóval nem az én véleményem), ő pedig "gyerekesebb" a sajátjánál. Az értékrendünk 100%-ban egyezik. A mai napig együtt vagyunk, már 8 éve.
Minket mondjuk nem szóltak meg, mert ő jóval fiatalabbnak nézett ki a koránál, és néz is ki ma is. Ránézésre max 5-7 évet szoktak tippelni.
Elég ritka az olyan fiatal, aki valóban érettebb lelkileg is a koránál, hiába állítja magáról ezt mindegyik, de ha valóban az, akkor nincs vele gond, pláne, ha a szülők is elfogadták. Igazából rajtuk múlik az egész, mivel a lány még kiskorú, ha nekik okés a dolog, onnantól senkinek semmi köze hozzá.
Beteges, és nem pedofília miatt, hanem a fickó éretlen és szegényes érzelmi élete miatt.
Egy 16 éves lányt egészen más problémák foglalkoztatnak, hiába lenne már kész a teste, fejben még nincs az a világnézet, amire egy valódi, elmélyült párkapcsolatot lehetne építeni.
Amíg neki még számít az osztálytársak véleménye és a tanulás, esetleg otthoni házimunka az egyetlen kötelezettsége, addig egy felnőtt ember adózik, dolgozik, és úgy általában véve felelősséget kell vállaljon.
Ha egy dogát elrontasz, legfeljebb egyest kapsz, ott nem szembesül még igazi tétekkel.
Ha az életben hibázol, kirúgnak, beperelnek vagy valaki életét veszélyezteted.
Azoknak pedig, akik esetleg kiakadtak azon, hogy azt írtam, 16 évesnél nem a pedofília a gond, azok azért legyenek vele tisztában, 16 és nem 7 évesről van szó.
Sok tizenhatosnak akkora mellei és olyan alakja van, hogy simán utána fordulsz az utcán és néznéd végzős egyetemistának, márpedig az érvényben lévő jogszabályok és a korhatár definíciója nem változtat azon, ki után fordulsz meg. Ismerkedni sem személyigazolvány kéréssel fogsz, tehát vallom, egy 16 éves már van annyira testileg érett, hogy pusztán fizikai oldalról már nem lenne liliomtiprás.
A gond a mentális része, a világszemlélete.
Még a legérettebbnek vallott kamasz sincs fejben felkészülve a felnőttek életére, végezzen akármennyi házimunkát és pesztrálja akárhány kistestvérét is egyedül.
és 25/F, aki utána fordul, azzal még nincs gond. :-)
Stop! Én 18 éves voltam, amikor összejöttem az akkor 28 éves barátommal. Azóta eltelt 4 év és még mindig együtt vagyunk. Azóta összeköltöztünk, gyereket szeretne tőlem. Én is elvagyok az ő barátaival, és ő is az enyéimmel. Sok negatív kritikát kaptunk mind a ketten, de bizonyítottunk.
Mondjuk egy 18 és egy 16 éves között azért az a két év elég sokat számít, de ha a lány elég komoly, akkor nincs semmi probléma. Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!