Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy a férfi szerelmes, vagy csak kedvel, tetszem neki de ennyi?
Ere nincs biztos módszer. A pasik a szexért játszák el menyire szerelmesek a csajok meg a rucikért ékszerekért .
Ez egy társadalmi elvárás miat alakult igy az bunkó aki csak ugy oda mondja egy ismeretlen csajnak hogy dugna vele az meg kuúrva aki egy karkőtőért megy bele e hejet mindenkinek hazudnak hogy szerelmesek.
Na, szia, sorstárs. :)
Pokoli nehéz eldönteni. Én a főnökömmel vagyok így, egyik héten bűbáj kedves, aztán mintha visszariadna a gondolattól, távolságtartóbb lesz, de azt se bírja sokáig. Egyikünk se független, tegyem hozzá. A barátnőim meg vannak győződve róla, h tetszem neki, de házinyúlra vadászni komplikált dolog.
Szóval, sok mindentől függ ez, de azt mondanám, hogy ha veled máshogy viselkedik, mint a többi, hozzád hasonló státusban levő nővel(ezt úgy értem, hogy ha kollégák vagytok, a többi kolleginával, ha ismerősök, a többi ismerős csajjal), akkor érez valamit, és az nem szimpla tetszés.
Először is kell egy idő mire kiismeri egyik ember a másikat. Aztán ha képes érted áldozatot is hozni, pl. lemondani olyasmiről amiért ő oda van Te pedig még ha nem is úgy van úgy teszel, hogy nincs kedved hozzá.
szóval próbára kell időnként tenni, a betyár kandúrokat! Hogy mennyire képes lemondani valamiről és mennyire képes elviselni a Te dilisségedet ami persze csak egy eljátszott színjáték-- de elárulni nem szabad neki soha!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!