Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi a pasim a nőket, és ráadásul le is tagadja. Van, aki elhagyta ezért a barátját már, mert minden nőt megnézett?
Én barátom is szokta, persze nem olyan feltűnően, de megnézi a nőket. ez ellen nem tudsz mit tenni, minden pasi megnézi az esztétikus, csinos nőket! vagy elfogadod vagy elmész apácának:D szakíthatsz, de olyan férfit úgysem találsz, aki nem fogja megnézni őket:)
én elfogadtam, nem hisztizem miatta, ez van:)
Az én barátnőm nagyon pipa lenne ezért.
Szerintem nem is kellene sok és elhagyna, de előtte cirkuszolna velem és megkeserítené az életem.
4-es: : DDDDDDDDDDDDD
Egyébként szerintem ez bunkóság, én tuti elhagynám ezért a barátomat, ne szórakozzunk már. Mondjuk nekem egyik se csinált ilyesmit, vagy ha mégis, akkor úgy, hogy ne vegyem észre, és ez nekem így abszolút meg is felel. Szeretem magam Az Egyetlennek érezni, még akkor is, ha ez csak egy illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!