Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén: azzal vagy együtt, akivel szeretnél?
Figyelt kérdés
Nyilván a párkapcsolatokban lévők válaszaira vagyok kíváncsi. Kort és nemet is írjatok ŐSZINTÉN!2013. júl. 18. 16:58
14/21 anonim válasza:
Szerelmes vagyok a páromba, övé a szívem, de az eszemmel sajnos tudom hogy nem ő a megfelelő férfi számomra.:(
15/21 anonim válasza:
Nem. Régen a barátom kedves volt velem,figyelmes,most pedig egy igazi bunkó akihez szólni se lehet mert akkor rögtön kiveri a vezérhisztit. Úgy érzem totálisan ellentétes irányba halad az életünk,csak sajnálom,azért nem szakítok vele pedig alig bírom elviselni sokszor. Az érzelmeim reménykednek hogy megváltozik,odafigyel majd rám mert én is odafigyelek rá,de az eszem tudja hogy sosem lesz jobb :( 3 éve vagyunk együtt
19/L
16/21 anonim válasza:
Igen :))
Először voltak kételyeim, és néha megijedtem, hogy "túl komoly" (elkötelezettség), de aztán rájöttem- Nélküle nem tudnék létezni :)
28/l
17/21 anonim válasza:
Dettó, mint a 15-ös. Csak mi 2 éve vagyunk együtt, de ebből a második az már nem boldogít. Én is sajnálom és reménykedem benne, hogy megváltozik, újra a régi lesz, mert állítása szerint szeret.
19/21 anonim válasza:
Nem, mert egy önző és túl büszke ribi vagyok.
20/21 anonim válasza:
Igen :)
Csak azzal van értelme járnom, akivel szeretnék.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!