Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom rávenni?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok.Járok egy Békéscsabai 12 éves fiúval.Távkapcsolatot tartunk.Hogy tudom rávenni,hogy ideköltözzön Kecskédre?Hogy győzzem meg?

2013. júl. 18. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen SEHOGY.!!! Fiatalok vagytok,éretlenek egymás miatt meg ne költöztesd oda szerencsétlent... Szülei úgysem engednék meg gondolom a Te szüleid sem... Szóval halott ügy.
2013. júl. 18. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Lol.

Majd ha sajat magát tartja el!

3/7 zoliba' ***** válasza:
AK47-essel
 4/7 anonim ***** válasza:
Tanulj meg helyesen irni, varj meg kb 10evet es utana kezdj el azon agyalni, hogy valaki miattad koltozzon...
2013. júl. 18. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:

12évesen sehogy

ha ennyire magányos vagy veszek neked egy Ken babát,amúgy 12évesen miből áll a kapcsolat?megfogjátok egymás kezét és arcara puszi?

2013. júl. 18. 14:54
 6/7 anonim válasza:
En is voltam ilyen helyzetbe eleg nehez tudom de kitartas kell a koltozest szerinten gondold at mert ha o kerne toled vajon te idakoltozbel csak ugy mer ott lakik a baratom? Eleg erdekes dolog egy olyan helyen talalkozatok ahol mind a ketten szeretek lenni meg persze ott alszotok egymasnal de ne nehezitsd meg a tarsad dolgat.
2013. júl. 18. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
hanyadikosak is a 12 évesek :D??
2013. júl. 18. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!