Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás ha a barátnőm egy fesztiválon megadta másnak a számát?
Őszintén ő maga mondta el miután hazaért, de Nem is említett engem a srácnak. Nektek ez hogy esne?
Még van 4 nap a fesztiválból...és én csak a 4. nap csatlakozok hozzájuk, addigra elvisz a gyomorideg...
azt írtad tavaly is ez volt...akkor egyértelmű. kérdés miért tette ez megint? már akkor is majdnem szétmentetek de ő megtette újra...jó nem égbe kiáltó bűn, csak telefonszám de akkor is. Gondolom megkérted hogy többet ne tegye.
Bár mellette szóljon hogy elmondta neked.
Cinkes.. rátok férne egy kiadós beszélgetés
utolsó ! DETTO! szakíts vele, csak rosszabb lesz! pár okosnak itt elfogadhatod a véleményét " LÉGY KÖVETKEZETES" meg a fa**m...ezek. Aztán a végén jól ráb**l:D
Az ilyen emberekből akik mindent a hatalmas eszükkel akarnak megoldani, általában úgy nézik őket hülyére ahogy akarják!
Milyen könnye osztja mindenki az észt, főleg az első oldalon lévő válaszolók között... látatlanul és ismeretlenül kijelentitek, hogy igen, 100% történt valami.
Ezt nem tudhatjuk.
És mondom mindezt úgy, hogy önmagában az, hogy ezt elmondta neked, még nem feltétlenül jelent őszinteséget. Ha társaságban van, ahol más is jelen volt, elmondhatta azért is, nehogy mástól tudd meg, mert az úgy már tényleg lebukás.
De ismétlem, ennyiből bármilyen következtetést is levonni, és kinyilatkoztatni, hogy igen, márpedig ez és ez történt... ritka eltévedt pöcšök vagytok.
Nálunk fordított helyzet van, barátnőm megérti, hogy vannak lány barátaim, nem tart a nyakamon pórázt. Eleve nem egészséges párkapcsolat az, ahol csak akkor érzed magad biztonságban, ha senki más nincs a közelében.
Számot megadni, barátkozni, ez még semmit nem jelent.
És igen, lehetett ott megcsalás, csakhogy ezt ennyiből, interneten és látatlanul bíráskodva kimondani nem lehet.
Ha nem a társaság többi tagja miatt félt, hogy tőlük tudnád meg, és tényleg őszintén, önszántából szólt neked, akkor szerintem nem lesz okod aggódni.
14/14 ez mind szép is jó, mondhatni neked volt a legdiplomatikusabb a kérdésed!
De szerintem nem vitte előrébb a srácot:D
Nem mindenki olyan, hogy jajj drágám most akkor elkezdek ám veled kódokat fejteni, mert én okos vagyok nem egy bunkó hülye gyerek, neked ez lehet beválik , de szerintem egy normál férfi ezekre rohadtul nem ér rá. És ahogy fogalmaztad női barátaid vannak ami nagyon ritka, egy normál férfi megdugja csak őket és ennyi:D szóval joggal mondod, hogy eltévedtek vagyunk, de ennyiből mi is, hogy te! és kinek lenne igaza? relatívan senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!