Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás ha a barátnőm egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás ha a barátnőm egy fesztiválon megadta másnak a számát?

Figyelt kérdés

Őszintén ő maga mondta el miután hazaért, de Nem is említett engem a srácnak. Nektek ez hogy esne?

Még van 4 nap a fesztiválból...és én csak a 4. nap csatlakozok hozzájuk, addigra elvisz a gyomorideg...

2013. júl. 18. 01:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Részeg volt?

Nem véletlenül vallotta be.Megtehette volna h egyszerűen nem szól.

2013. júl. 18. 02:00
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
te is tudod,hogy az,és nem csak a számát adta meg neki,hanem minimum volt vmi smaci tapi,leszopta stb.
2013. júl. 18. 02:01
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem attól függne,hogy milyen szándékkal csinálta.
2013. júl. 18. 02:01
 4/18 anonim ***** válasza:
Őszintén? Milyen céllal adta meg? Ha csak jó fejnek tartja mert összehaverkodtak, de nem akar tőle semmit akkor nem csinálnék semmit, attól, hogy együtt vagytok még lehetne fiú barátai. Amúgy is alapjába véve nálam ez MÉG egyáltalán nem esik a megcsalás kategóriába. Persze, ha nem csak barátkozni szeretne vele, vagy nem csak barátkozás szándékával adta meg neki a számát, akkor kidobnám, ugyanis aki megadja másnak a számát, mert bejön neki, akkor csak idő kérdése mikor történik több.
2013. júl. 18. 02:03
 5/18 anonim ***** válasza:
52%
Na vajon miért adta meg?! Megcsalás szagot érzek!
2013. júl. 18. 02:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Olyasmiszagú. Figyelj oda rá, ha olyan, akkor meg rakd ki, mint a macskát szni.
2013. júl. 18. 02:09
 7/18 A kérdező kommentje:

Csak haverkodni szokott, tavaly is eljátszotta ugyan ezt bár akkor úgy volt hogy szakítunk is, de nem mert megoldottuk a problémákat...

de valahol belül még is piszkálja a csőröm, mert én fordított helyzetben én nem csinálnék ilyet.

(2éve vagyunk együtt)

2013. júl. 18. 02:09
 8/18 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... ha magamból indulok ki, akkor simán elképzelhető, hogy csak barátkozás célján adnám meg a számom valakinek, aki szimpatikus egy ilyen helyen... mert azért elég ritka ott értelmes embert találni... bár manapság már sehol sem könnyű.

De persze én egyedi vagyok és talán senki más sem olyan őszinte, mint én, így az, hogy magamból indultam ki jelen helyzetben valószínűleg téves és nem illik a te történetedre.

2013. júl. 18. 02:11
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 18. 02:15
 10/18 anonim ***** válasza:

legyél következetes.

gondolom a múltkori eset után valamit megbeszéltetek,ha még 1x ez előfordulna.

azt tarts be.

aki nem következetes azt nevezik más néven papucsnak.

2013. júl. 18. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!