Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás ha a barátnőm egy fesztiválon megadta másnak a számát?
Őszintén ő maga mondta el miután hazaért, de Nem is említett engem a srácnak. Nektek ez hogy esne?
Még van 4 nap a fesztiválból...és én csak a 4. nap csatlakozok hozzájuk, addigra elvisz a gyomorideg...
Részeg volt?
Nem véletlenül vallotta be.Megtehette volna h egyszerűen nem szól.
Csak haverkodni szokott, tavaly is eljátszotta ugyan ezt bár akkor úgy volt hogy szakítunk is, de nem mert megoldottuk a problémákat...
de valahol belül még is piszkálja a csőröm, mert én fordított helyzetben én nem csinálnék ilyet.
(2éve vagyunk együtt)
Hát nem tudom... ha magamból indulok ki, akkor simán elképzelhető, hogy csak barátkozás célján adnám meg a számom valakinek, aki szimpatikus egy ilyen helyen... mert azért elég ritka ott értelmes embert találni... bár manapság már sehol sem könnyű.
De persze én egyedi vagyok és talán senki más sem olyan őszinte, mint én, így az, hogy magamból indultam ki jelen helyzetben valószínűleg téves és nem illik a te történetedre.
legyél következetes.
gondolom a múltkori eset után valamit megbeszéltetek,ha még 1x ez előfordulna.
azt tarts be.
aki nem következetes azt nevezik más néven papucsnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!