Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit, miért utasítanak vissza?
Szia!
A 19:19-es vagyok.
Nem azért rosszak azok a lányok, akiknél próbálkoztál, mert beképzeltek, hanem azért rosszak (nem megfelelőek a számodra), mert egy macsó kell nekik, nem pedig egy olyan rendes srác, mint amilyen te vagy.
Erre következtetek abból, hogy azt írtad, hogy az egyik lány azért utasított vissza, mert túl jó vagy hozzá.
Azért mert egy lány szerény, vagy rendes, attól még könnyen lehet, hogy egy tipikus rossz fiú jön be neki.
Ennek ezer oka lehet...
Számtalanszor láthatunk arra példát, hogy egy szolid lány egy olyan sráccal jár, akivel nem szívesen találkozna az ember egy sötét utcában, holott lehet, hogy amúgy kenyérre lehet kenni a gyereket.
Mind e mellett szerintem azért is nem találsz barátnőt, mert túlságosan is akarod. Egy kicsit vedd lazábban ezt a témát. Tudom közhelynek tűnik, de nekem eddig ez a személyes tapasztalatom.
Szia!
Melyik egyetemre jársz egyébként? És milyen szakra?
Már ha nem vagyok indiszkrét...
Szia!
Jó, nem gond.
Azért remélem, hogy össze fog neked jönni valami helyes barátnő ott Keleten.
Minden jót, aztán tudod, csak lazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!