Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit, miért utasítanak vissza?
egyetértek azzal, aki azt írta, túl 'jó' vagy. az egyik legjobb barátom [fiú] is pont ilyen, vele se járnék, épp ezért. a barátnői legtöbbször csak pár hónapig vannak vele, illetve lányokat elhalásznak az orra elől bunkó, macsó pasik. most van barátnője kb fél éve, akivel én ismertettem össze, a lánnyal is nagyon jóban vagyok. ha problémáik vannak, azok MINDIG abból adódnak, hogy ő túl kedves vele, hogy túlságosan szereti, tényleg mindennél jobban, és a lány hiába szereti viszont, nem tudja ennyire szeretni...
szóval a jó fiúknak nehéz manapság. lehet barátnőt találni úgy is, csak kevesebbet. ha nagy 'választékot' akarsz, legyél kicsit rosszabb. ha nem akarsz változni, keress tovább.
18/L
Ne hallgass ezekre a baromságokra!
Bár az is lehet, hogy nem vagyok eléggé képben, mi tetszik a nőknek. Én lány vagyok, kb. korodbeli. Figyelj, ha nem lenne fiúm, olyan kéne, mint amilyen a leírás alapján te vagy. Sportolj továbbra is, a férfias alkat mindenképp megnyerő.
Szerintem ne legyél hazudozós, tipikus bunkó macsó. Én minden lelki dolgomat a párommal beszélem meg, együtt vagyunk több éve. Jó nyilván nem a legelejétől, meg akkor még kisebbek voltunk. De ne változz meg! Felesleges.
Tényleg ennyire gáz lenne a többi csaj? Mert akiket én ismerek, mind azt mondanák a fenti jellemre, hogy ilyen kell.
Ja és aki írta, hogy a lánynak jó, ha küzdenie kell, üzenem, hogy egy barom. Ne legyünk már ennyire "elbuzultak". A férfi dolga, alapfeladata a küzdés. Az egy másik dolog, hogy nem borul le már első randin a lány lába elé, hanem csak szimplán kedves. De egy lánynak nem szabad küzdenie egy fiúért, legalábbis a kapcsolat ELEJÉN! Férfi-női szerepek, hahó!
18:21: a mai lányoknak TESTI-lelki társra. Én már csak tudom...
egy aszexuális fiú
Szia!
Szerintem jó vagy te úgy, ahogy vagy, csak rossz lányoknál próbálkoztál eddig, akiknek a rossz fiúk kellenek, ennyire egyszerű.
Ha nem fogadnak el olyannak, amilyen vagy, hát álljanak odébb.
Én is hasonló vagyok, mint te csak női változatban, és szintén 21 évesen, annyi különbséggel, hogy engem vagy elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, vagy különben viszont látásra!
(No persze nem kell velem egyet érteni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!