Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit, miért utasítanak vissza?
Nem hazudsz elég jól. A veled egykorú nők túlnyomó többségének (nem akarom a 99% után sorolni a tizedesjegyeket) teljesen mindegy, milyen vagy, csak minél szebbnek, jobbnak add elő magad. S ha ez nem megy, akkor keresnek mást.
A többiek - akikkel érdemes lenne foglalkozni és akiknél még sikered is lenne - meg olyan kevesen vannak, hogy nehéz megtalálni őket.
Helló...
Én most 26 vagyok, házas ember, szintén "túl jó fiú", aki viszont soha egy pillanatra se volt más.
Épp 21 éves koromban lett barátnőm _először_ életemben. Nála se játszottam meg magam - épp úgy jött össze a dolog, hogy épp egy olyan emberre volt szüksége, aki lelkiekben is maximálisan társa volt. Ha előadtam volna a fentebb vázolt stratégiát, semmi nem lett volna a dologból.
Vele majd' egy évig voltunk együtt, majd néhány hónap múlva került egy második; vele két hónapot voltunk, majd kb. egy hónap múlva a harmadik. Több aztán már nem lett lévén a harmadik egyben a feleségem, így az utolsó is egyben.
Összesen tehát három... "túl jó fiúként".
És most megkapaszkodhatnak a netes társkeresés ellenzői is, mert mindhárom neten keresztül került (bár az első még társkeresőn kívül, de szintén e-mailezéssel indult). Mondják persze, hogy ott átb*sszák az embert - de élőben talán nem? Dehogynem, csak más területeken. Ugyanúgy oda kell figyelni, szűrni a hülyéket és keresni az értelmeseket. Ha ez megvan, onnantól a társkereső egy aranybánya, lévén pont olyat kereshetsz - lelkiekben is - amilyet akarsz. Ennyi.
Én innen nősültem. Neked is bejöhet. :)
(Csak arra vigyázz még, hogy kreatívabb beköszönő leveleket írj egy "Szia, tetszel, ismi?"-nél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!