Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mennyire tartjátok magatokat megbízhatónak egy kapcsolatban?
Értem ezen azt, hogy mi kell ahhoz, hogy esetleg megcsaljátok a párotokat, vagy hazudjatok neki, játszadozzatok vele stb
(Anonim oldal, szóval a túlzott álszenteskedésnek semmi értelme.)
Köszi a válaszokat!
De nem csak a megcsalás a kérdés. :)
10/10 no megcsalás, no hazudozás, no játék -> viszont a másiktól is ugyanezt várom el
19/L
Én sose voltam megbízható. Mindig azt tettem, amihez adott pillanatban kedvem volt. Semmi más nem kellett hozzá, csak a vadászösztön, megtetszett, kellett nekem, ennyi.
Aztán jött két olyan, akiért visszavettem. A másodikkal vagyok most, már fél éve nem szexeltem, de még nem csaltam meg. Nem tagadom, ha látok egy-egy olyat, bizony megfordul a fejemben, hogy miket csinálhatnánk ketten (szerintem ez a fél év miatt van, amikor ki vagyok elégítve, tized ennyi jó pasit veszek csak észre, most meg már kb a széklábhoz is kedvem támad :D), de még nem találtam olyat, akiért lelépnék a mostanitól.
A játszmázás viszont nem az én pályám. Ha kell, akkor megmondom, ha meg nem kell, akkor azt mondom.
A konkrét hazugság se nekem való, korábban eltitkoltam és inkább szakítottam több-kevesebb várakozás után, de már évek óta bevallok jót-rosszat.
Hm, bennem is elég erős vadászösztön él, de többnyire elég, ha néha kimozdulhatok a barátnőimmel, együtt megnézzük, hogy hány jó anyag van, röhögünk, stb.
Egyszer fordult elő, hogy megcsaltam valakit, és nem bántam meg, mert így jöttem rá, hogy tulajdonképpen a kapcsolatunk már halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!