Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén, mennyire tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, mennyire tartjátok magatokat megbízhatónak egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Értem ezen azt, hogy mi kell ahhoz, hogy esetleg megcsaljátok a párotokat, vagy hazudjatok neki, játszadozzatok vele stb

(Anonim oldal, szóval a túlzott álszenteskedésnek semmi értelme.)

2013. júl. 17. 23:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Maximálisan és ez az én nagy "hibám". A kimondott szavaim béklyóiba vagyok gabalyodva, szigorúan tartom magam az ígéreteimhez és emiatt nagyokat szívok a mai világban. F/22
2013. júl. 17. 23:48
 12/20 anonim ***** válasza:
sajnos megbízható vagyok, ezt használta ki
2013. júl. 17. 23:58
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De nem csak a megcsalás a kérdés. :)

2013. júl. 17. 23:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha jó a kapcsolat, akkor 100 százalékig megbízható vagyok. Ha gondok vannak, akkor meg nem csak az a probléma, hogy én nem vagyok megbízható.
2013. júl. 18. 00:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Flörtölni szoktam de sose csalnám meg a párom. Még akkor sem ha nem szeretném és lenne valaki akit borzasztóan kívánok. Nem tisztességes, először szakítanék utána lépnék tovább. Bármennyire is van kísértés mindig ott az eszem.
2013. júl. 18. 01:09
 16/20 anonim ***** válasza:

10/10 no megcsalás, no hazudozás, no játék -> viszont a másiktól is ugyanezt várom el

19/L

2013. júl. 18. 01:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Én sose voltam megbízható. Mindig azt tettem, amihez adott pillanatban kedvem volt. Semmi más nem kellett hozzá, csak a vadászösztön, megtetszett, kellett nekem, ennyi.

Aztán jött két olyan, akiért visszavettem. A másodikkal vagyok most, már fél éve nem szexeltem, de még nem csaltam meg. Nem tagadom, ha látok egy-egy olyat, bizony megfordul a fejemben, hogy miket csinálhatnánk ketten (szerintem ez a fél év miatt van, amikor ki vagyok elégítve, tized ennyi jó pasit veszek csak észre, most meg már kb a széklábhoz is kedvem támad :D), de még nem találtam olyat, akiért lelépnék a mostanitól.

A játszmázás viszont nem az én pályám. Ha kell, akkor megmondom, ha meg nem kell, akkor azt mondom.

A konkrét hazugság se nekem való, korábban eltitkoltam és inkább szakítottam több-kevesebb várakozás után, de már évek óta bevallok jót-rosszat.

2013. júl. 18. 16:02
 18/20 anonim ***** válasza:
17-es: meg lehet kérdezni, hogy miért nem szexeltek?
2013. júl. 18. 16:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Hm, bennem is elég erős vadászösztön él, de többnyire elég, ha néha kimozdulhatok a barátnőimmel, együtt megnézzük, hogy hány jó anyag van, röhögünk, stb.

Egyszer fordult elő, hogy megcsaltam valakit, és nem bántam meg, mert így jöttem rá, hogy tulajdonképpen a kapcsolatunk már halott.

2013. júl. 18. 21:21
 20/20 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Mert épp külföldön dolgozok. :)
2013. júl. 18. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!