Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszökni, vagy megszokni?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a jelenlegi párommal.Már most elèg sokat veszekszünk,mert RÁM sosincs ideje.Ö ugyebár elfoglalt ember,mert most nyitotta meg az új vendéglátóhelyét.Èn csak úgy érzem Hogy bele vagyok kényszerítve Ebbe az egèsz ökörségbe.Én sose akartam vendéglátóskènt dolgozni,mert Nincs meg az adottságom hozzá.Nem tudok emberekkel dolgozni.De ezt ö nem érti meg sehogyan se,Hof nekem itt szenvedès csak az egèsz.Napi csaknem 20 órát vagyunk nyitva,és 3an dolgozunk.Javarèszt csak ülünk,és semmit nem csinálunk,mert Nincs vendég.Akármikor akarok valahova menni,mindegy hova,csak ne itt legyek,ö van felháborodva Hogy Ugyan mi a gondom,miért nem jó itt nekem.Szeretnèk vele közös progikat,akár csak egy séta vagy hasonló,de nem lehet,mert vagy fáradt,vagy alszik,vagy itt van valami haverja,vagy pedig valaki ránkragad.A Kérdés az,hogy lesz ebböl a kapcsolatból valami,vagy ne is remènykedjek?Nekem ez nem kapcsolat,Hogy csak dolgozunk,alszunk,meg kef*lünk.2013. júl. 17. 09:48
1/23 anonim válasza:
Szökni! Az általad leírtak alapján nem hinném, hogy "kimozdulna a kerékvágásból" ("Hogy csak dolgozunk,alszunk,meg kef*lünk.")
3/23 anonim válasza:
sajnalom, de sztem ez igy nem fog mukodni. :( talan meg adjal neki 1 honapot probaidonek h akko lesz-e valami vagy se, aztan mondd el neki a bucsuszot es adou. (ha beszeled a franciat erted mit mondtam :) )
4/23 anonim válasza:
Nem neked való ez az életforma az tisztán látszik. Én mennék!
5/23 A kérdező kommentje:
Elszomorító dolog,mert szeretem,de ö engem sehogyan nem èrt meg. :( vagy nem akar,vagy nem tudom,semmibe vesz úgy érzem sokszor.Tegnap is fejemhez vâgta h semmit nem csinálom,nem segíteni neki stb.Nagyon jól esett.Mondtam is neki,Hogy nem azért szenvedek Napi 10-19 órát heti,7 napban,mert nekem az jó,hanem ezért mert így támogatom,segítem öt.Nem mondott semmit.Mint ahogy szokta,néma csend.
2013. júl. 17. 10:01
6/23 anonim válasza:
Akárhogy is döntesz,ennek a kapcsolatnak nemsokára vége. Csak rajtad múlik mennyi plusz kört akarsz tenni feleslegesen.
7/23 anonim válasza:
Hagy el,ha 3 hónap után ilyen,ez csak rosszabb lesz.
8/23 A kérdező kommentje:
Tegnap mondtam neki azt is Hogy nem tudok igy élni.annyit mondott csak Hogy miért mi kell még nekem?jól esett ez is.nem tudom mit gondoljak az egészröl.ahogy látom,semmibe veszi azt is Hogy ahhoz kèpest,Hogy egy fillért nem Kapok Töle,itt rozsdásodok be a hülye kocsmájában.
2013. júl. 17. 10:20
9/23 anonim válasza:
Jah, hogy ingyenmunkaerő vagy? Hagy ott, MOST!
10/23 anonim válasza:
Miért nem döntöd már el,hogy mennyit ér meg ő neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!