Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet megszökni a pasimmal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet megszökni a pasimmal?

Figyelt kérdés
8 hónapja lassan ,hogy együtt vagyunk anyámék nem nagyon fogadják el a kapcsolatot ..:S Elszeretnénk szökni a pasimal én 14 éves vagyok /15 leszek juliusba a pasim 18 éves lesz juniusban / szerintetek ha elszökünk akkor rendőrség visszavihet ha például anyuékkal jön a rendőrség ?? és ha ki is jön és ha én mondom nem akarok vissza menni mert szeretem és anyuek tiltanak tőle ??? annak ellenében is ???
2010. febr. 1. 20:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Határozottan nem jó ötlet. Gyerek vagy még. Persze hogy visszavihet a rendőrség, sőt. Ha szeretitek egymást, kibírtok még pár évet.
2010. febr. 1. 20:57
 2/23 anonim válasza:
nem csukhatnak le... de ne nagyon vegyenek titeket észre :)
2010. febr. 1. 20:57
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ráadásul a barátodat lecsukják emberrablásért, a szüleidet pedig feljelentik hanyag gondviselésért. Te pedig nevelőotthonban fogsz kikötni.
2010. febr. 1. 20:58
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Hát nem bírjuk már egymás nélkül de az a gond nem tudom,hogy rendőrők vissza-e vihetnek engem ????
2010. febr. 1. 20:59
 5/23 A kérdező kommentje:
Miért lenne emberrablás ? :s amikor én is bele egyezek szeretem a szerelembe beleszolhat a hatóság ???
2010. febr. 1. 21:00
 6/23 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy visszavihet...
2010. febr. 1. 21:00
 7/23 anonim ***** válasza:

Jaj...kis tudatlan vagy még, de ez nem baj.

Várd meg míg betöltöd a 18-at és akkor azt csinálsz amit akarsz.

2010. febr. 1. 21:01
 8/23 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem az, hogy visszavihetnek. KÖTELESEK VISSZAVINNI. már elsőre leírtam, nem értem mi nem világos ezen. Mivel ők a felelősek érted. Max ha nevelőotthonba dugnak, őket meg börtönbe, akkor lehet, hogy mégse haza kerülsz, de szerintem az se jobb. Barátoddal mindenesetre semmiképp nem lehetsz kettesben a beleegyezésük nélkül, ameddig nem vagy nagykorú.
2010. febr. 1. 21:02
 9/23 A kérdező kommentje:
Hát értem :s:s:s akkor hogyan vehetném rá anyámat ,hogy együt lehessek a pasimmal? rendesen??
2010. febr. 1. 21:03
 10/23 anonim ***** válasza:
Hmm. Ha a barátod ebbe beleegyezne, akkor most hagyd ott. Ez a valóság...Ilyet csak a mesében szoktak.
2010. febr. 1. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!