Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet megszökni a pasimmal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet megszökni a pasimmal?

Figyelt kérdés
8 hónapja lassan ,hogy együtt vagyunk anyámék nem nagyon fogadják el a kapcsolatot ..:S Elszeretnénk szökni a pasimal én 14 éves vagyok /15 leszek juliusba a pasim 18 éves lesz juniusban / szerintetek ha elszökünk akkor rendőrség visszavihet ha például anyuékkal jön a rendőrség ?? és ha ki is jön és ha én mondom nem akarok vissza menni mert szeretem és anyuek tiltanak tőle ??? annak ellenében is ???
2010. febr. 1. 20:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen, emberrablás. A szüleid ellenzik a kapcsolatot, ha megtudnák hogy elszöktél vele, lendületből feljelentenék.
2010. febr. 1. 21:04
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem szüleid csak féltenek. 18 éves a barátod, és ők azt hiszik, hogy csak le akar fektetni. Szerintem ismerjék meg a szüleid...
2010. febr. 1. 21:05
 13/23 anonim ***** válasza:

Ne szökj.

Egyik barátnőm 2 évet volt úgy a pasijával, hogy nem tudták a szülei... Csak ügyesen :)

Amúgy miért nem bírják? Csak mert pasi, vagy vannak olyan dolgai, hogy ne bírják? Én se örülnék, ha a lányom vmi balhés sráccal lenne.

2010. febr. 1. 21:06
 14/23 anonim ***** válasza:
De kis naiv vagy :) persze hogy vissza vitet a rendőrség. Nem adok nektek 1-2 napot és már visznek is vissza. Meg miből élnétek, gondolkozz már. Inkább beszéld meg a szüleiddel, hogy fogadják el a barátod, de ne veszekedés legyen a vége. Az egyenes út a legrövidebb.. Sok sikert ! 18/L
2010. febr. 1. 21:07
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát anyúmnak nem tecik,hogy a pasim eljárkál bulizgatni iszik :s
2010. febr. 1. 21:08
 16/23 A kérdező kommentje:
már mind nem iszik mindennap de eljárkál buliba és ott iszik
2010. febr. 1. 21:10
 17/23 anonim ***** válasza:
3 év...ki tudja mi lesz akkor, de szerintem nagyon nagy butaság!
2010. febr. 1. 21:22
 18/23 anonim válasza:
14évesen mit akarsz még... Amúgy se lesz hosszú kapcsolat ez, látom már :)
2010. febr. 1. 21:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Aztán mégis hová szöknétek? Mit ennétek? Hol laknátok? Iskolával mi lenne? 2 kisgyerek vagytok, akik felnőttet akarnak játszani.
2010. febr. 1. 21:32
 20/23 anonim ***** válasza:
18 éves korodig a szüleid a felelősek minden tettedért. Azonnal visszavisznek a rendőrök, nem kérdezik a véleményedet.Vagy ha nagyon tiltakozol, akkor intézetbe visznek. Az jobb?
2010. febr. 1. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!