Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan lehet "megszokni" az új pasit?
Figyelt kérdés
Nem rég ért véget egy több éves kapcsolatom, közös megegyezéssel, mert már nem voltunk boldogok. Van valaki az életemben, akit idővel majd tudnék szeretni, de félek attól, hogy hogyan fogom megszokni, hogy már más van mellettem. Az exemnek már ismertem minden hülyeségét, idióta szokását, és megtanultam kezelni, és elviselni...de most félek, hogy vajon az új pasit hogyan fogom megszokni...hogy nem borít-e ki, és ábrándít ki, ha olyat tesz, ami nem tetszik... Tudom, hogy értelmetlen problémának hangzik, ezért csak az válaszoljon, aki átélt és érzett hasonlót!2011. máj. 31. 10:59
1/6 anonim válasza:
Kezdetben két ellentétes érzés kavarodik: az újdonság varázsa és az összehasonlítás. Általában fokozatosan a második megszűnik, de az első még tart. Egészen addig, amíg az is átmegy "megszokottá". Ez az én tapasztalatom.
23/F
2/6 Smartguy86 válasza:
Mindig gondolj arra, hogy te sem vagy tökéletes. Mindig lesz valami, ami nem fog tetszeni. Mindig lesz valami apróság, ami téged kiborít, ő észre se veszi. Tökéletes ember nincsen! A kérdés inkább azon dől el, hogy egymásnak mennyire vagytok tökéletesek. Egymás jó dolgait nem elég szeretni, szeretni kell a kis hülyeségeket is!
3/6 anonim válasza:
Ha csak nemrég ért véget az a kapcsolat, akkor várj. Idő kell, amíg túllépsz rajta, legalább fél évet adj magadnak, ne ugorj bele egy új kapcsolatba, csak ha már kész vagy rá.
4/6 anonim válasza:
Én épp ebben a helyzetben vagyok. Jó pár éves kapcsolat után most van egy új, és igen én is összehasonlítok viszont mivel elég alkalmazkodó típus vagyok ezért úgy gondolom ha az előző partnerem hibáit el tudtam fogadni akkor az övéit is el tudom mert ahogy előttem írták tökéletes ember nincs és azt is tudom, hogy biztosan én is kiborítom őt. Mivel mindketten újak vagyunk egymásnak. Ha szereted az illetőt akkor ebből nem lesz gond az ő hibáit is ugyanúgy elfogadod majd mint az exedét.
5/6 A kérdező kommentje:
Mi még együtt sem vagyunk, csak ismerkedünk, de félek mindentől...első csók, első együttlét...Nem vagyok már kiskamasz, de az ex akkora sebeket hagyott bennem, hogy mindentől félek...
2011. máj. 31. 11:14
6/6 anonim válasza:
mondjuk hogy őt fogod szeretni, és nem a régit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!