Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek a pasija teljesen beszabályozza az életét hogy bírják? Hogy lehet az ilyet megszeretni, megszokni?
azt hogy csak az ő engedélyével mehetsz bulizni vagy teljesen megtiltja, hogy minden nap kötelezően fel kell hívni többször és be kell számolni neki mindenről, hogy a szabadidőd legnagyobb részét vele kell tölteni...hogy megy a hiszti ha pár percre eltűnsz a géptől...
hogy lehet ezeket türelemmel viselni és kezelni sőt, évekig szeretni és benne lenni ebben az állapotban?
mi a titkotok, hogy lehet ilyenné válni, örüln az elnyomásnak?
az összes kezdődő kapcsolatom ezek miatt fut zátonyra mert nem bírom tolerálni ezeket a dolgokat.
elég társasági emberke vagyok, van 2 társaság akikkel rendszeresen megyek ide-oda, 2 nagyon jó barátom is akikkel találkozok, meg hobbim is.
tehát, egy héten talán 3 délután érnék rá az illetővel lenni és nem is bírom ha folyamatosan csak egy emberrel kell lennem akárhogy is szeretem.
de az a baj hogy mind ilyen birtoklóak akarnak velem randizni meg járni :/
nem vagyok a fiú-lány barátság híve mert a pasik mindig többet akarnak ezt tapasztalom.
egy fiú barátom van, de ő is csak azért mert úgy alakultak a dolgok hogy mindketten testvéries érzéseket táplálunk a másik iránt.
szóval, ha valakivel nem jön össze a randizós, kapcsolatos dolog, nem "tartom meg" barátnak, egyrészt minek kínozzam úgyis mást akart, másrészt mert barátként sem hiszem hogy másképpen viselkedne, ha egyszer ilyen ragadáncs típus.
szabályozza be majd a gyereke életét...nem az vagy hogy mindent megmondjon és határozzon neked mint egy hülye gyereknek...bár valójában leginkább az ilyennek magával van gondja, méghozzá súlyos....
hagyd ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!