Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok senkit megszeretni? 17F
17 éves fiú vagyok. Volt már jó pár kapcsolatom, akadt 2 hosszú is. Az egyik 8 hónapos a másik pedig fél éves volt. Ezek után jött pár kisebb, 1-2 hetes. Végül volt még 1 hónapos. Ezzel a lánnyal is én akartam járni, mert eleinte kívülről-belülről tetszett, de utána pár hét múlva közömbös lett számomra. Ugyanez történt az előzőekkel is. Most is van egy, vele még jól érzem magamat, nagyon szeretem eddig. Mind közül őt a leginkább, szerintetek mit kéne tennem, hogy ne törtőnjen meg a múlt?
(A többiekkel is rendszeresen találkoztunk, volt 'minden'. Jártunk szórakozni, moziba, stb. Nem tudom, hogy miért van ez velem folyton, nagyon rossz érzés. : /
Mert még nem találtad meg a megfelelő partnert.:)
8 hónap az elég jó,nekem a leghosszabb 5 hónap volt...
Egyébként szerintem a mi korosztályunknak nem ezt kéne hajkurászni,majd jön,ha jönnie kell,1. a tanuás legyen.;)
És ha a barátaid akár lélekben is melletted állnak a magányos pillanatokban,már nem is olyan rossz.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!