Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, az volt az ok, h azt mondta, h nem tudott megszeretni. Mit tudnék tenni, h megszeressen?
Csak nekem aza baj,h nagyonszeretem 2 évet és 4 hónapot vártam rá...=/
és jártunk összesen 12 napot..... 3X taálkoztunk és ilyetszól,h "próbált megszeretni" de meg se próbálta sztem =/
de én nagyon szeretném visszakapni...
nagyon rossz lehet neked :(
próbáld magad tultenni rajta :)
majd megtalálod az igazit
kevés azt hallani, h tedd tul magad a dolgon.nekem is ezt mondta mindenki, amikor szakitott velem a barátom, ugy h 2 hete ezen gondolkozott, és nem szolt egy szot se arrol, h baj van a kapcsolatunkban.de a mondatot, h ''tedd tul magad rajta'' komolyan kell gondolni.én elkövettem azt a hibát, h meg akartam neki felelni.elolvastam a kedvéért rengeteg könyvet, eljártam olyan koncertekre, rendezvényekre amiket ö is szeretett, csak h legyen miröl beszéljünk, és elbüvöljem ujra.azt akartam, h belém szeressen.elkezdtem vele ujra kapcsolatot létesiteni és meggyöztem ö arrol (tettekel), h benne megbizhat, elmondhatja minden gondját, baját, én segitek neki.és ez volt a nagy baklövés.ugyanis én azt akartam, h engem szeressen, de neki meg barátnöje volt.és sokat beszélt rola.nagyon fájt.
ezzel azt akarom mondani, h a legeslegjobb, ha azt teszed, ha elfelejted.sajnálom.de tényleg.átéltem, amit most te fogsz.rossz lesz, sokkal rosszabb lesz, ha nem felejted el.törölnöd kell öt mindenhonnan, ki kell verned a fejedböl.nem szabad rá gondolnod.lehetetlennek tünik.az volt nekem is.de eltelt az idö.és elszállt a szerelem.ne csinälj olyan dolgokat, amiket ö is szeretett csinálni.térj vissza magadhoz.felelj meg magadnak.boldogitsd magad.ha egyformák voltatok a fiuddal, nos akkor sajnos segiteni, nem tudok.felejtsd el kislány: )).az lesz a legjobb.elhiszem h nehéz lesz: /.
Hát már most eléggé fáj....
viszont én őt akarom.!
ha ő nem..akkor nekem nemkell más se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!