Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem szerelmessé?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem szerelmessé? Mitől fog egy fiú egy lányt őszintén megszeretni?

Figyelt kérdés
Jó tudom ez pasifüggő,de pl ismerek olyan párkapcsolatot,hogy eleinte a fiú eléggé kicsapongó volt (néha volt neki ezaz),de a barátnőjét olyan szinten megszerette,hogy már másra rá se bír nézni.Szerintetek egy fiú mitől lesz SZERELMES egy lányba?Mitől bír ragaszkodó lenni?Mennyi ideig ne engedje a lány a fiúnak a sexet?Mert sztem a sex is nagyon nagy szerepet játszik..Mert ha szereti a fiú a lányt akk nem a sexet nézi..:)de nem ezen van a hangsúly.. (csak normálisak írjanak már..) köszi
2010. dec. 2. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
kiábrándítónak kell lennem, de szerintem nincsenek ilyen 'taktikák', amik beválnak, és ettől majd ragaszkodni fog hozzád egy fiú. ez túlságosan személyiségfüggő, és csak azon múlik, mennyire egészítitek ki egymást, mennyire vagytok egymásra hangolódva, te vagy-e az, akire szüksége van. kérdezz meg bárkit, mitől lett szerelmes, mit szeret a párjában: a többség nem fog tudni válaszolni, vagy azt mondja, mindent. és ez így jó, ettől szép a szerelem :) 19l
2010. dec. 2. 22:14
 2/8 Moszuke ***** válasza:
100%

ha megért, meghallgat, törődést mutat, aggodalmat (de csak ésszel) odafigyel arra amit mondok és a mondókával egyet ért kifejti a saját véleményét és beszélgetés közben nem csak mintha a falhoz beszélnék akkor azt hiszem szerelembe esnék.

szal tömören, a jó kommunikációs készség és a belső értékek.. de hát ez sablonos volt szerintem:)

nem hiszem hogy segített:D

bocs

22/f

2010. dec. 2. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereti a fiú a lányt, akkor tényleg nem a szexet nézi. Megsúgom: van olyan fiú, aki amúgy sem csak azt nézi. De nekem senki sem akar hinni, fiú létemre.

Olyat meg a lány ne tegyen, hogy ne engedje a szexet. Akkor tegye, ha érzi, hogy a fiú szerelmes. Nyilván ez nem 1 perc vagy 1 óra után lesz, de még csak nem is 1 hét után. Inkább hónapok kérdése. Amúgy a szerelem vagy jön, vagy nem. Akarattal szerelembe esni nem lehet.

2010. dec. 2. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Ha jól gondolom egy rosszfiú tetszik.... Hát igen mi csajok, mindig meg akarjuk szelíditeni a vad tigrist...

Az az igazság, hogy a férfi választ a Nő dönt. Szóval ha a pasinak tetszel előbb-utóbb lépni fog. Ha nem akkor nézz másik után. Nem lehet őket hosszú távra elcsábítani esetleg egy éjszakára...vagy többre, de csak szex. Ha meg ő is akar valamit akkor a szexet legalébb 1 hónapig húzd ha bírod :D;)

2010. dec. 2. 22:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Igen igen picit rosszfiú:$ sok csaj odavan érte:S állítólag tetszek neki,meg komoly kapcsolatra vágyik már velem..de persze kételkedek,mert egy ilyen jó pasi,pont engem akarna?:) és komoly kapcsolatra? hát nem tudom... majd kiderül :)
2010. dec. 3. 07:05
 6/8 anonim válasza:

23/F

Sztem tedd azt, amit egy nőnek tennie kell! Legyél néha visszautasító, de valahogy bizonytalanítsd is a srácot.

Elmondom az én esetemet a bnőmmel:

Közelében ha megérintem, sokszor vágyom arra a bizonyos dologra. Többször elutasít, és ezzel csak még jobban megpiszkált, hogy ostromoljam.

De ezzel is vigyázni kell, mert nem szabad túlzásba vinni.

2010. dec. 3. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
ÉN szeretlek (L)
2010. dec. 15. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
A szerelem az csak jön, nem hinném, hogy ezt ki lehetne harcolni valahogy...:/
2010. dec. 15. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!