Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem szerelmessé? Mitől fog egy fiú egy lányt őszintén megszeretni?
ha megért, meghallgat, törődést mutat, aggodalmat (de csak ésszel) odafigyel arra amit mondok és a mondókával egyet ért kifejti a saját véleményét és beszélgetés közben nem csak mintha a falhoz beszélnék akkor azt hiszem szerelembe esnék.
szal tömören, a jó kommunikációs készség és a belső értékek.. de hát ez sablonos volt szerintem:)
nem hiszem hogy segített:D
bocs
22/f
Ha szereti a fiú a lányt, akkor tényleg nem a szexet nézi. Megsúgom: van olyan fiú, aki amúgy sem csak azt nézi. De nekem senki sem akar hinni, fiú létemre.
Olyat meg a lány ne tegyen, hogy ne engedje a szexet. Akkor tegye, ha érzi, hogy a fiú szerelmes. Nyilván ez nem 1 perc vagy 1 óra után lesz, de még csak nem is 1 hét után. Inkább hónapok kérdése. Amúgy a szerelem vagy jön, vagy nem. Akarattal szerelembe esni nem lehet.
Ha jól gondolom egy rosszfiú tetszik.... Hát igen mi csajok, mindig meg akarjuk szelíditeni a vad tigrist...
Az az igazság, hogy a férfi választ a Nő dönt. Szóval ha a pasinak tetszel előbb-utóbb lépni fog. Ha nem akkor nézz másik után. Nem lehet őket hosszú távra elcsábítani esetleg egy éjszakára...vagy többre, de csak szex. Ha meg ő is akar valamit akkor a szexet legalébb 1 hónapig húzd ha bírod :D;)
23/F
Sztem tedd azt, amit egy nőnek tennie kell! Legyél néha visszautasító, de valahogy bizonytalanítsd is a srácot.
Elmondom az én esetemet a bnőmmel:
Közelében ha megérintem, sokszor vágyom arra a bizonyos dologra. Többször elutasít, és ezzel csak még jobban megpiszkált, hogy ostromoljam.
De ezzel is vigyázni kell, mert nem szabad túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!