Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elérhetem, hogy megismerjen és megszeressen?
17 f vagyok és van egy lány ő 16 éves.
Tavaly beszéltünk 4 mondatot és össze is vesztünk :S Csak msn-en beszéltünk és soha élőben.Bár már láttuk egymást,de nem is köszöntünk...
Ma elhatároztam,hogy írok neki... Írtam,hogy:
-Szija
-Szia
te ki vagy ?
-Az a gyerek akivel egyzser összevesztél és bocsi ne haragudj :$
-az a myvipes gyerek ?
-Hát ha te így hívsz akkor igen :)
Neharagudj :(
-megbántottál
-tudom bocsi,de szar érzés,hogy te nem is ismersz és azt gondolod rólam,hogy egy szemét vagyok pedig nem csak akkor bolond voltam :(
-aha
pill
20 perc
-oké megvárjalak ? :)
-nekem mind1
-akkor megvárlak
-oké
...............30 perc múlva..........
-sokáig kell még várnom ? :)
-nem mert megyek. szia jóéjt
:S Ez tudom h egy nagyon szar beszélgetés,de valahogy muszáj jobb kedvet csinálnom mert nagyon helyes lány csak haragtartó :S
Hát ha myvipen úgy csajozol, hogy megbántod közben, akkor nem sok esélyed van :D
Az első benyomás nagyon fontos és ezt te elbaltáztad.
Keress mást, egyértelmű, hogy le akar rázni téged.
Még az sem biztos, hogy bejössz neki.
Próba szerencse:) Próbáld meggyőzni,hogy a látszat néha csal,és hogy te nem olyan vagy hogy azt ő gondolja. :)
15/L
Ne add fel,normális hogy lerázott miután megbántottad.Következő alkalommal megint irj rá,és kérdezd hogy van mit csinál,ha megtud-e valaha bocsájtani;esetleg mond meg neki hogy adja meg az esélyt hogy helyre hozd és bebizonyitsd hogy te más vagy.
Ilyen esetbe én is voltam,csak forditva mivel én lány vok:P,és bár igaz én nem akartam semmit a sráctól,csak haverként akartam kibékülni sikerült,1 év után kb 1 hónapg tartott mig rájött hogy nem vagyok szemét,azóta is nagyon jó haverok vagyunk:),már 3 éve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!