Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez az élet? Veletek is volt, vagy láttatok már
ilyet?
Figyelt kérdés
3 éve egy fiúval vagyok együtt aki , ha velem beszél akkor mindig ingerülten szól hozzám, ha valamire rákérdezek mondjuk kétszer , de elég csak egyszer is akkor már szinte kiabál vele. Ha én vissza szólnék , hogy de... akkor kiabál egyre ingerületebben és el hord minden rossznak, hogy én hogy idegesítem ,én milyen rossz barátnő vagyok ,bezzeg más sokkal jobb, meg hogy ő mind a 10 ujjára találni csajt, én meg változzak meg, megérdemlek minden rosszat stb stb. Aztán ha elsírom magam, csak ordít hogy én csak sírni tudok, vagy ritkán azzal jön hogy iztos azért sírok, mert hogy nekem ő nem megfelelő partner.(tehát , hogy én tartom őt nem jó barátnak,amikor ő hord le engem minden rossznak). én még csak 20 éves vagyok. Senkinek nem merek beszélni erről, szeretnék elmenni egyetemre ,de mellette nem lehet, mert ha csak megemlítem, hogy egy fiú volt a közelemben rögtön azzal jön hogy helyes? meg megcsalom? segítség:(
Persze a kapcsolatunk legelején nem volt ilyen, hogy is szerettem volna belé? Ez olyan 2 éve tart vagyis akkor kezdődött ,már már mindennapi. Az anyjával és a lány tesójával beszél még hasonlóan ahogy észrevettem. Mindneki mással normális,vicces .
2013. júl. 16. 16:18
12/20 ASOT válasza:
Csak mondod mondod a dolgokat, de szenvedsz és saját magadnak köszönheted az összeomlásodat a jövőben ha nem szakítasz vele!
2013. júl. 16. 16:18
13/20 anonim válasza:
ó galamblelkű kisangyalom... sem te nem vagy normális, sem ez az élet. hagyd ott a fenébe a srácot. egyet mondj meg nekem: megérte ennyi ideig szenvedni? adott neked valaha is valamit ez a srác? már a megaláztatásokon kívül, adott-e valamit?
"mit adtak nekünk a rómaiak?"... ez most nem ez a vicc :)
2013. júl. 16. 16:20
14/20 anonim válasza:
ezt a sztorit simán belehetne rakni egy ilyen erőszakkal-bántalmazással foglalkozó műsorba.
2013. júl. 16. 16:21
15/20 anonim válasza:
Úgyis vele marad, kár koptatni a billentyűzetet. A nők ilyenek, inkább egy olyan kapcsolatban vannak, amiben verik őket, minthogy egyedül legyenek.
2013. júl. 16. 16:42
16/20 anonim válasza:
15-ös ez az esetek többségében így van. de talán a billentyűkoptatás is bejöhet néhanapján. ha ebben az esetben bejön, akkor már megérte :)
2013. júl. 16. 16:47
17/20 anonim válasza:
ha parancsolgatsz akkor megértem a barátodat, amúgy meg egy segg, hagyd el.
2013. júl. 16. 22:34
18/20 anonim válasza:
Tudom mit élsz át. 18 hónapot adtam az életemből egy hasonló kaliberű fiúnak. 18-at! Mit kaptam érte? Lelki fájdalmat, megaláztatást. Nehéz volt lépni, ijesztő volt egyedül lenni, DE, amikor egyedül maradtam a barátaim ott voltak és segítettek talpon maradni. Két évembe telt, hogy begyógyuljanak a sebeim. Nem volt egy egyszerű dolog: beszéltem pszichológussal, barátaimmal, pappal is, mire túl tettem rajta magam. Most pedig van egy olyan barátom, akit megérdemlek. Nagyon szeretjük egymást. Fel soha nem emelte a hangját és nem is fogja. Mindent megtenne értem, nekem már csak azt kell megtanulnom, hogy hagyjam.
2013. júl. 17. 10:54
19/20 A kérdező kommentje:
18as! Örülök neki, hogy neked sikerült túl lépned rajta és ráadásul találtál egy megfelelő partnert. Nekem az a bajom, hogy nem tudok kilépni,lehet, hogy ebben az játszik nagy szerepet, hogy már-már elhitette velem, hogy velem van a baj és miattam viselkedik így, és hogy én egy hülye, nem normális vagyok, aki megérdemel mindent.
Aki pedig azt írta, hogy azért vagyok vele mert nekem ez jó , meg ennek örülök, annak elmondanám, hogy én azért kezdtem vele járni , mert akkor még csendesnek tűnt, kedves is volt stb stb. Szerelmes lettem , akkoriban másként viselkedett, és egyáltalán nem akarom, hogy így vislekedjen velem ahogy most! Csak nem tudom elengedni a régi emlékeket, amik nagyon szépek voltak.
2013. júl. 17. 12:05
20/20 anonim válasza:
Egy az egyben, mint ha magamat hallanám két és fél évvel ezelőtt. Ugyanígy kezdődött, majd elkezdte felemelni a hangját, mindenre csattant és még én voltam a h*lye. Mindent rám kent, még a szakítást is. Fél évig kínlódtam azzal, hogy megjavítsam, ami alapból rossz volt. A barátaim csendben nézték, néha megemlítették, hogy nem kellene-e....Én nem hallgattam rájuk. Mikor aztán elszakadt a cérna, mind ott voltak, h leszalagozzák a dobozaimat, mikor szétmentünk végre. Sírtam és sírtam egyfolytában, de egy idő után rájöttem, h nincs miért,. Nem vagy hozzá láncolva hidd el, van folytatás és valaki vár rád, akit megérdemelsz, aki majd úgy viselkedik veled, ahogy megérdemled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!