Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem így?

Figyelt kérdés
25 évig boldog voltam.Mindennel le foglaltam magam.Mindennek tudtam örülni.Egy fel éve meg próbáltam csajozni de teljes kudarc.Próbálok visszatérni a régi életemhez de mar nem olyan.Csak a gyors halál jár az eszemben.Csak Anyám miatt nem merem megtenni.Nem tudom,hogy viselne el.Miért nem tudok vissza rázódni a régi életembe?

2013. júl. 4. 16:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Pedig nem szabad feladni.Tűzz ki valami célt magad elé, aminek a teljesítése elég motiváló ahhoz, hogy összeszedd magad. Én ezért jelentkeztem többek között főiskolára, hogy elterelje a figyelmem és észbe kapjak és bevált.
2013. júl. 4. 16:52
 2/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam már,de feladtam.Semmi sem érdekel már.Minden nap ugyan olyan.:(
2013. júl. 4. 16:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Valami csak van, ami örömmel tölt el. Barátok? Munka? Hobbi? Amiből erőt tudsz meríteni.
2013. júl. 4. 16:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy vagyok, nem sok dolog tud motiválni, semmi nem érdekel különösebben, nem tudom, mi az amit szívesen csinálnék. Egyre kevesebb értelmét látom az egésznek.
2013. júl. 4. 17:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Hagyd ott anyukádat. Ő az anya, te a gyereke, ha kicsit belegondol, tudhatja, hogy egyszer felnősz és el fogod hagyni, ez így természetes, így egészséges. És tudd, hogy amik erre kifogások most eszedbe jutottak, azok mind az ő gondolatai, amiket belédnevelt, ráderőltet, ezért vagy depressziós.
2013. júl. 4. 17:58
 6/15 anonim ***** válasza:

Többet kellene mozognod, meglátod segíteni fog. Mindegy mit csinálsz csak fárasszon le.

Vagy keress valami melót (ha mincs)

2013. júl. 4. 18:03
 7/15 A kérdező kommentje:
Külön költöztem.Es munkám is van,már 6 éve.Nekem lassan csak a munka van :S
2013. júl. 6. 15:41
 8/15 anonim ***** válasza:

Han melód, akkor pénzed is... valami hobbid csak van amire néha-néha költesz is. Nem?

Nekem a mindenem a biciklim, de nincs rá keret, hogy olyanom legyen, mint amit szeretnék na meg a haszorók...

Sportolsz valamit? Valószínű a magány/egyedüllét jeleit tapasztalod...

2013. júl. 6. 22:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Sportolni ritkán mert meló.Azután pihenek és megint kemény fizikai meló....Ha lenne kiért dolgozni akkor kedvem is lenne élni,de nincs:S.
2013. júl. 7. 19:59
 10/15 anonim ***** válasza:
A csajozás miatt ment el a kedved az élettől vagy van ott valami más is? Mit melózol?
2013. júl. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!