Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butának érzem magam a pasim mellett ez normális?
Én meg informatikus vagyok, diplomával + két OKJ-val, barátnőmnek meg érettségije van. Ennek ellenére ebből még soha nem volt probléma. Persze az is igaz, hogy én nem játszom előtte az agyam, és nem játszom a felsőbbrendűt, csak mert tudok olyat, amit ő nem. Ha valami érdekli a munkámból, elmondom neki. Nem tartom őt butának, és nem nézem le csak azért, mert nekem diplomám van. Nyilván attól, mert neki "csak érettségije" van, van olyan dolog, amiben meg ő jártasabb, és én kevésbé.
Egyébként meg magunk között mondva, a politológia pont nem az a szak, amire annyira verni kéne a mellét.
Az enyém meg jogász, egyfolytában a jogi hülyeségeit és a politikát hajtja, én meg úgy teszek, mintha érdekelne, közben fingom nincs miről dumál. :D
L
Nem normális. Először is nem lesz valaki több csak azért, mert diplomája van. A másik, hogy ő ehhez ért, te meg valami máshoz. Az én barátom is egyetemista, nekem még csak érettségim van. Sokszor én is érzem magam mellette butának, mert ahhoz képest, hogy ő 5 éve érettségizett én meg 1 éve, sokkal több mindenre emlékszik :D A másik, hogy jól pókerezik, állandóan megosztja velem az ilyen pókeres őrületeit, persze én ebből egy szót sem értek, de örülök, hogy ennyire jó valamiben és mindig érdeklődök és olyan nagy lelkesedéssel mesél, imádom ilyenkor :D Én meg pszichológiából vagyok jó meg engem ez érdekel, így néha ő is benne van mikor rám jön a pszichomókuskodás, hogy teszteket töltsünk ki :D
De az már nem szép dolog, mikor azt mondja, hogy el se magyarázza, mert úgysem értenéd... ezt neki mondd el. Ha meg eleve így áll hozzá, bele se kezdjen amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!