Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Butának érzem magam a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butának érzem magam a pasim mellett ez normális?

Figyelt kérdés
Ő egyetemet végzett politológus és én a politikáról nagyon keveset tudok, amikor erről beszél a legtöbb szót amit használ azt se tudom mit jelent vagy pl személyek akik híresek de én azt se tudom ki az.Nekem csak érettségim van igaz utána elkezdtem egy sulit de otthagytam mert mást szeretnék tanulni.Néha azt mondja,hogy jaj inkább el se magyarázom mert nem érteném pedig amúgy nem vagyok hülye :D
2013. jún. 26. 17:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok. Neki van két nyelvvizsgája és nagyon jól is beszél mindkét nyelven, én meg egy nyelvvizsgával is szenvedtem egy csomót. Nagyon gyorsan tanul, sőt tanulás nélkül okosabb, mint én tanulással. Viszont mindig bebizonyította, hogy ettől nem vagyok kevesebb. Mindig segített nekem a vizsgák előtt, nem hencegett azzal, hogy többet tud, hanem segített nekem mindenben. Közben vannak olyan dolgok, amikben meg én vagyok a jobb, és amíg ezeket nem sorolta fel és nem közölte, hogy büszke rám, nekem mindig kisebbségi komplexusom volt mellette.

Nem vagyunk egyformák, és nincs olyan ember, aki valamiben ne lenne kiemelkedő.

2013. jún. 26. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:
mi lett veletek?
2021. aug. 4. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!