Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul hamar koltoztem vele ossze?
Figyelt kérdés
Szoval a baratommal egyutt lakom mar 10 honapja. Es most kezd nekem az elojonni , hogy en meg erre nem vagyok kesz. O 21 en 18 . Rajottem arra is , hogy mennyire hianyzik anyukam. Mostansag jottem re , hogy nem voltam a leheto legjobb gyerek es en ezt jova szeretnem tenni. Ott akarok vele lenni , segiteni mindenben de messze lakunk es tenyleg hihetetlenul hianyzik!!! Ez az erzes most nemreg jott ki rajtam ez normalis? ( mar most sirok)
Tudom , a kerdes nem nagyon ide valo hanem a csaladi dolgokhoz
De ugyanakkor ugy erzem , hogy ebbe a dolgoba a baratom Is beletartozik. Hisz nem a legjobb a kapcsolatunk , mar beszeltem vele bocsanatot is kert es megigerte a valtozast , de ha valtozik ha nem anyukam hianya nem fog. De ha meg elkoltoznek a kapcsolatnak lenne vege.
Ha Ti ilyet ereznetek , hogy rajottok milyenek is voltatok de addigra mar messze vagy egy nem teljesen ( kb 70% os ) boldog helyen . Majdnem minden este sirsz mert hianyzik az anyukad. De tudnad ha vissza mesz ankapcsolatnak annyi . Megtenned? Hazamennel? Es ha igen akkkor mit mondanal a baratodnak?
2013. júl. 16. 10:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem elsőre egy kis otthon töltött idő elég lenne esetleg. Hazamész mondjuk egy hétre, picit feltöltődsz, aztán visszajössz. Ezt nem tudnád megcsinálni? Szerintem ne gondolkodj ennyire vagy feketében vagy fehérben. Tény, hogy fiatalon költöztetek össze, de attól még nem kell azt érezned, hogy most már ez a vég, soha többet nem lehetsz anyukáddal. Valószínűleg érettebb lettél és visszatekintve nem vagy büszke magadra, jobban megérted anyukád mit miért tett és most lelkiismeret-furdalásod lett. Azt se tartanád normálisnak, ha anyukáddal lennél, az az élet rendje, hogy az ember elköltözik a szüleitől. Hiányozhat az anyukád, abban nincs semmi baj, de mások ilyenkor szoktak hazamenni 1-2 hétre, aztán visszatérnek a saját életükbe.
2013. júl. 16. 10:58
2/6 anonim válasza:
Hát figyi, ebből, amit itt olvastam, én tutira hazaköltöznék. Az, hogy hiányzik anyukád, tök természetes, hiszen az egész eddigi életed során vele éltél. (Sőt, szerintem tök jó, én örülnék, ha jó lett volna anyukámmal a viszonyom, és hiányozna.) A barátommal egyértelműen őszinte lennék. Ráadásul "nem a legjobb" a kapcsolatotok... szerintem fiatal vagy még ahhoz, hogy egy pasitól függj, főleg, ha bajok is vannak. A lényeget már megláttad, mostmár csak lépni kell. Kicsit sarkítva a dolgot, én így tudnám összegezni, amit leírtál: "A barátommal élek, de nem vagyok boldog, haza akarok menni. Mit tegyek?" Ugye, hogy egyértelmű...? :( :)
2013. júl. 16. 11:05
3/6 anonim válasza:
egyetértek az elsövel, 21 évesen az emberek elköltöznek otthonról
látogass haza amikor szeretnél és ráérsz, idövel pedig majd jobb lesz
attól hogy új életet kezdtél, nem kell elfelejteni a régit :)
ha meg nagyon hiányzik anyukád, hívd fel
2013. júl. 16. 11:06
4/6 A kérdező kommentje:
Igen ez egy nagyon jo es szep otlet. -De a baratom nem engedne. Hihetetlenul feltekeny tipus. Azt mondana , hogy megfogom csalni stb.. a baratnomhoz nem akart elengedni 2 napra azaz delutan mentem ott aludtam es jottem reggel haza. Mondta , hogy biztos pasixni megyek bevagta a durcat . Nem beszelt velem telefonon es mikor hazajottem akkor is teljesen b.unko volt. :/ de azert egy probat meger.. :/
Koszonom a valaszt :)
2013. júl. 16. 11:08
5/6 anonim válasza:
Első vagyok, csak annyit fűznék hozzá, hogy 18 évesen TELJESEN NORMÁLIS ha hiányzik anyukád, amikor a barátod ilyen jeleneteket rendez. Nagyon fiatal vagy még, szerintem ne sajnálj egy olyan kapcsolatot, ahol a barátod nem bízik benned és nem enged (??) el az anyukádhoz, mert "tuti megcsalnád". Ez a kapcsolat nem Az a kapcsolat, nehogy már ne látogathasd meg anyukád, mert különben a barátod szakít veled?? Ez nem arról szól, hogy hiányzik anyukád, hanem arról, hogy van egy birtokló, féltékeny barátod, aki mellett nem vagy boldog és jól esne egy kis anyai törődés, jó tanács. Szerintem tedd próbára a "barátod": 1-2 hétre utazz haza, ő meg hadd toporzékoljon, mert nem úgy táncoltál, ahogy ő fütyült. A saját anyját mindenkinek joga van meglátogatni, ki a pasid, hogy ilyen olcsó trükkel zsaroljon téged érzelmileg.. Állj a sarkadra szerintem..
2013. júl. 16. 11:14
6/6 anonim válasza:
Na igen, ezért is írtam, amit írtam (2-es vagyok), én ezt láttam fontosnak a leírásodból, hogy a barátoddal nincs minden rendben... változatlanul azt gondolom, hogy túl fiatal vagy, nem a párkapcsolathoz, nem az összeköltözéshez, hanem ahhoz, hogy lekösd magad egy nem egészen boldog kapcsolatban. Milyen jogon sajátít ki téged ennyire? Mi az, hogy nem engedne? Egy egészséges párkapcsolatban nem teljesen így működnek a dolgok. Próbálkozni lehet, kell is, de nem valószínű, hogy ebben a tekintetben változni fog a barátod. Ráadásul a hozzáállása, meg az ilyen "műbalhék" egy idő után megkeseríthetnek, és mire rájössz, hogy nem ez kell neked, már elszállnak a fiatal, szabad, viszonylag gondtalan éveid...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!