Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak van egy kis pocakja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak van egy kis pocakja és szőrös a mellkasa, ezért nem szeretek vele lefeküdni mert undorodom, ha hozzámér a felsőteste. Hogy mondjam meg neki, hogy egy kicsit fogyon le és szőrtelenítse a mellkasát?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 10:06
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező! Undorodsz tőle, de azt állítod, hogy szereted? ILYEN NINCS, mindenkitől ezt a választ kaptad, és ezt is fogod kapni.

Amúgy meg szörnyűek a kifogásaid a kalória szegény kajákra, és az együtt mozgásra. Az egészséges kaják sokkal olcsóbbak, mint a hizlalóak. (Pl. Rizs, fehér hús, zöldségek, nasik elhagyása, stb.)Mozgásra kitűnő, amit már írtak, este együtt sétálgatás (romantikus és igenis fogyaszt), internetes torna, kirándulás (amire azt írtad, nincs rá pénzetek???????...nem tudom, hol laktok, de Budapesten is BKV-val el lehet jutni nagyon sok kiránduló helyre, Hűvös-völgy, Norma fa, Városliget, aztán csak a lábaitokra van szükség.

2013. júl. 16. 13:02
 52/59 A kérdező kommentje:
Mi vidéken lakunk és nincs időnk hülye kirándúlgatásokra.
2013. júl. 16. 13:15
 53/59 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vegyél egy helyesírási szótárt, abból megtanulhatod, hogy a kirándulást nem hosszú "ú"-val írják. A sok lapozgatással legalább még szebb karizommal járulsz hozzá a tökéletes, vékony, csupasz alkatodhoz...
2013. júl. 16. 13:21
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Nincs idő. Nincs pénz. Nincs kedv. De rinya az van!
2013. júl. 16. 13:23
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
Áhhh, felhúztam magam! Nincs időtök "hülye kirándúúúúlgatásokra"? Ok, akkor hétvégén is ülhettek a tv előtt, tömhetitek magatokat zsíros, drága kajával, miközben sutyiban megpróbálsz a mellkasára nyomni egy gyanta csíkot...szegény srác!
2013. júl. 16. 13:24
 56/59 anonim ***** válasza:
100%

Szoval akkor osszegezzuk: szereted, mindened megvan mellette es igazan nonek erezheted magad, de egeszseges kajakra mar nem futja a minimalberbol, hulye kirandulgatasokra meg nincs idotok es nem is erdekel titeket, illetve a szor irritalja a borodet... Ha te nem vagy hajlando semmilyen kompromisszumra akkor megis mit varsz, hogy valaki csodat tesz majd?! Van egy kis hasa a baratodnak es szoros, mint a ferfiak altalaban... Kepzeld, az en baratom mellkasa is szoros es nagyon nem irritalja a boromet, az hogy egeszsegesen elj pedig nem kerul egy vagyonba, egyszeruen eleg ha odafigyelsz, hogy ne egyel meg minden hulyeseget...

Hiaba probal neked az ember szepszoval vagy csunyabban barmilyen tanacsot adni, mert csak ellenkezel. Ha mar undorodsz tole az tenyleg nem szerelem, kenyelmes neked vele lenni es kesz. Hagyd ott es keress olyan pasit, akinek tokeletes es szortelen a teste... Csak aztan nehogy egy ilyen pasi meg teged kezdjen kozmetikushoz, meg plasztikaisebeszhez kuldozgetni, mert megmondja, hogy maskepp undorodik toled meg milyen igenytelen vagy...

2013. júl. 16. 13:34
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
És pontosan mibe is merül ki a "mellette nőnek érzem magam"?
2013. júl. 16. 13:41
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

Neked tök mindegy ki mit válaszol mindenbe találsz kifogást. Nincs pénz főzni, nincs pénz mozogni.

Internetre van? Neki meg lehet nincs pénze gyantára vagy borotvára..

2013. júl. 16. 14:10
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten imádom a párom szőrös mellkasát, szerintem így férfi a férfi. Van pocakja is és én kifejezetten szeretem Őt gyumálni:D

A fogyáshoz meg nem kell drága kaja, csak némi ész: reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus. Értem ez alatt, hogy egyetek reggel szénhidrátos dolgot pl kenyeret, azt egész nap lemozogjátok, ebédre egyetek idényzöldséget, most pl uborkát (ezerféle képen el lehet készíteni)+valami húsfélét ( a csirkecomb bőr nélkül pl tökéletesen megfelel és még azért annyira nem is drága) vacsira meg egyetek mondjuk sovány joghurtot, zsírszegény tejet, teát mondjuk. Ennyi bőven elég lefekvés előtt, hidd el és nem is olyan drága, minimálbérből ki lehet hozni, hidd el, tapasztalat és én is fogytam vagy 4-5 kg-ot. Eljártam két naponta kocogni, azt lehet háztömbről háztömbre is, csak cipő meg edzőruha kell hozzá és ennyi. Szerintem felvázoltam egy reális és viszonylag élhető megoldást. A mellkasát beszéld meg vele, mond el, h téged zavar, és beszéljétek meg felnőtt módjára. De szerintem is kicsit erős volt az, hogy undorodsz tőle így. Ez már nem jó kiindulási pont, hidd el.

2013. júl. 17. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!