Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak van egy kis pocakja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak van egy kis pocakja és szőrös a mellkasa, ezért nem szeretek vele lefeküdni mert undorodom, ha hozzámér a felsőteste. Hogy mondjam meg neki, hogy egy kicsit fogyon le és szőrtelenítse a mellkasát?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 10:06
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
66%
Ebből hova fogyjon le szerencsétlen pasi? Ha az én pasimnak(férjem bocsi:D) csak ilyen pocija lenne örülnék neki:D:D 50 kiló volt mikor megismertem,most 90.. Jó az 50 se volt normális(s lett egy műtéte azért hizott meg valszeg) Mellé pedig 180-190 cm. Pedig csak 7 éve vagyunk együtt. A mellkas szőrtelenítés meg egyéni hogy ő akarja vagy sem. Ő csak a hónalját és odalent borotválja magát de csak nyáron.
2013. júl. 16. 10:52
 32/59 anonim ***** válasza:
100%

Elég érdekes felfogásod van kérdező...

Úgy vélem, az egy pontig természetes, ha nem látjuk a párunkat tökéletesnek, vagyis vannak olyan dolgok, amik annyira nem tetszenek benne. Ha felszáll az a bizonyos rózsaszín köd, akkor nagy a valószínűsége, hogy találunk ilyet a kedvesünkben. Nekem pl nem tetszik, hogy a barátomnak mitesszeres bőre. De hogy undorodnék tőle? Ugyan, dehogy! Imádom simizni, puszilgatni, amikor csak lehet, pont olyan szívesen, ahogy akkor tenném, ha babaőre lenne. Mert szeretem. Akit szeretek, arra pedig nem mondom azt, hogy undorodok tőle. Az undor nem a szeretet jele.

Az meg, hogy a kis pocak meg a szőrös mellkas az "ennyire igénytelen" kategóriába esik... megnéznélek, te mennyire vagy tökéletes.

2013. júl. 16. 10:53
 33/59 A kérdező kommentje:
Én mindig borotválom a lábamat stb. És sosem tudnék meghízni sem.
2013. júl. 16. 10:56
 34/59 anonim ***** válasza:
97%

Ha gyantáztatná, akkor is szúrná a szőre a bőröd, amikor épp készül kiserkenni. Max. ha vmi fejletlen tizenéveshez mész. akkor nem lenne ilyesmiből probléma. Ja, és messze nem igénytelen az a pasi aki nem borotválja, gyantázza magát csupasz csigára meg cicafiúra. Egy kis pocak meg nem vészes. Te nem szereted, ha UNDORODSZ tőle. Mert ha 20szorosára hízott volna, azt megérteném, de így...

ja, és te olyan tökéletes vagy, hogy tökéletest érdemelj, ugye? (megsúgom, olyan nincs... vagy akkor veygél magadnak gumiférfit, na, az tuti nem hízik egy kilót sem)

2013. júl. 16. 10:56
 35/59 A kérdező kommentje:
Eddig még nem volt ilyen pasim aki ennyire meghízott volna.
2013. júl. 16. 10:59
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mostantól csak bekötött szemmel csináljátok, lovaglóban és kutyában. Akkor nem látod a hasát és nem szúr a mellkasszőre.

Az én barátom is szőrös meg pocakos, igazi mackó, és imádom. Csak akkor van vele néha probléma, ha éjszaka hozzábújok és a mellkasszőre csiklandozza az orromat.

2013. júl. 16. 11:00
 37/59 anonim ***** válasza:
90%

Akkor főzz egészségen, és menjetek együtt sportolni!

De erre mindjárt jönnek a kifogások!

2013. júl. 16. 11:00
 38/59 A kérdező kommentje:
Hogyan főzzek egészségesen amikor nincs hülye kajákra pénzünk. Sportolni meg főleg nem járhatunk minimálbérből. Ez nem kifogás.
2013. júl. 16. 11:03
 39/59 anonim ***** válasza:
100%

Séta? Futás? Kirándulás? Otthon tornázni valami internetes videóra? Ezek ingyen vannak.

Ha szar kajára van pénz, akkor jóra is van, max. kevesebbre!

2013. júl. 16. 11:04
 40/59 A kérdező kommentje:
Kirándulni nincs pénz és ezek a dolgok amúgy sem érdekelnek minket.
2013. júl. 16. 11:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!