Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak van egy kis pocakja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak van egy kis pocakja és szőrös a mellkasa, ezért nem szeretek vele lefeküdni mert undorodom, ha hozzámér a felsőteste. Hogy mondjam meg neki, hogy egy kicsit fogyon le és szőrtelenítse a mellkasát?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 10:06
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
91%

Ja együtt sétálni esténként tényleg szörnyű program :)

Akkor csak nézegesd a szőrös pasid, ahogy ráizzad a te tökéletes testedre! :D Jó szórakozást!

2013. júl. 16. 11:07
 42/59 anonim ***** válasza:
89%

"mert undorodom... Hogy mondjam meg neki, hogy egy kicsit fogyon le és szőrtelenítse a mellkasát?"

- Kérdező, lásd be, mindenki egybehangzóan állítja, ez nem az igazi kapcsolat.

Neki meg kellene változni - gebe meztelen csigává - és akkor jönne a következő, amiért undorodsz tőle- ez így nem megy. Valószínű, ha egy szőke daliás herceg jönne érted fehér lovon - akkor is lenne valami problémád.

Hogy mondjuk ezt meg neked?

2013. júl. 16. 11:09
 43/59 anonim ***** válasza:
100%
Na, most untam meg a rinyálást. Állj elé és mondd meg neki, hogy undorodsz a szőrös, kövér testétől. Így direktbe. Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz.
2013. júl. 16. 11:09
 44/59 anonim ***** válasza:
Kamu.
2013. júl. 16. 11:13
 45/59 A kérdező kommentje:
Attól, hogy sétálgatunk hulla fáradtan még nem fog lefogyni. Mi a megoldás?
2013. júl. 16. 11:16
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy sajnálkozol! Az aztán segít!
2013. júl. 16. 11:20
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
Szegény barátod :( Nem lenne jobb ha elhagynád és esélye lenne neki egy normális nőt találnia?
2013. júl. 16. 11:21
 48/59 ASOT ***** válasza:
100%

Fúú basszus, ez egy vicc :)

Hagyd ott a pasit, jobb lesz neki nélküled.

Csak ő túl vak...

2013. júl. 16. 11:28
 49/59 anonim ***** válasza:
100%

Jaj... igaz le lettem pontozva de nem izgat:D

Nehogy már napi 5-10 perce ne legyen a napi mozgásra.. http://www.youtube.com/watch?v=fdukDic3Crc Tessék:)

2013. júl. 16. 11:32
 50/59 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként mi amikor kijártunk esténként sétálni a férjemmel hogy jobban aludjon este a kicsink(akkor még csak 1 éves volt)s nappal nagy melegek voltak érdekes fogyott is vagy 5 kilót egy hónap alatt. Szerintem olyat ne mondj hogy te soha nem fogsz meghizni mert olyan nincs!!!! Leszel te is terhes és nem tudhatod milyen alkat vagy! Én pl nem maradt rajtam semmi de barátnőm ugyanolyan alkat mint én (48kg -k voltunk érettségi alatt,én 2 gyerek után vagyok 55,elötte 57 voltam. Ő meg 1 után 60. S nem megy le neki..
2013. júl. 16. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!