Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, járnátok olyan sráccal...

Lányok, járnátok olyan sráccal, akit sokszor műtöttek, elég "megviselt" felsőteste van?

Figyelt kérdés
Sok heg, stb. én nagyon elégedetlen vagyok magammal, arra lennék kíváncsi titeket mennyire zavar ez? 23F

2013. jún. 1. 20:54
1 2
 1/14 anonim válasza:
A szerelemben nincs korlát. Az embert úgy kell elfogadni, ahogy van, a hibáival együtt. (Ha ez egyáltalán akkora hiba, engem nem nagyon érdekelne) 17/F
2013. jún. 1. 20:55
 2/14 anonim ***** válasza:

Most van egy srác akibe ugy belezugtam mint még eddig másba soha. Ha neki lenne ilyen a felsöteste, engem az sem érdekelne, ezzel semmivel sem csökkenne a szememben :))) Ebböl remélem rájössz a válaszomra :))

18L

2013. jún. 1. 20:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Az én barátom motoros és volt egy komolyabb balesete aminek a nyomai ma is látszanak rajta. Szerintem kifejezetten férfiasan hat, vonzónak találom, de azért például egy égési seb már más kategória. Szóval attól függ milyen, de még előnyös is lehet. 23/N
2013. jún. 1. 20:56
 4/14 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem zavarna egyáltalán, senki sem tökéletes.
2013. jún. 1. 20:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Nekem tényleg, nagyon "megviselt" meg nem túl izmos. Elküldöm privátba annak, akit érdekel.
2013. jún. 1. 20:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát ha így felajánlod én vetnék rá egy pillantást :)
2013. jún. 1. 21:02
 7/14 A kérdező kommentje:
A válaszokat meg sem köszöntem, Köszönöm! :)
2013. jún. 1. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem alapvetően nem zavar, de persze attól is függ, hogy mekkora, HOL van, meg hogy mennyi. ha gondolod, akkor nekem is küldhetsz.
2013. jún. 1. 21:08
 9/14 anonim válasza:

Engem szerintem nem zavarna én ekcémás vagyok és ezért vagyok magammal elégedetlen. Ha gondolod küldhetsz képet.

17L

2013. jún. 1. 21:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Engem sem hiszem hogy zavarna, de küldhetsz.
2013. jún. 1. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!