Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőlködni egy nő kegyeiért?
Most olvastam egy másik topicban,a nőkért állandóan tenni kell hogy ne menjetek szét,szép listát állított össze a válaszoló,ami elég valósnak hatott(tapasztalat nélkül írok.)
Azért adjam fel a fél életem hogy hozzám kötődjön egy mási ember?Ezt csak én érzem szívásnak?
Hát inkább Freestyler van öcsém!
Értelmes leszek egy visszakérdezéssel amellyel szeretném érzékeltetni hogy nem értelmeztem a mondanivalód:
He?
Nem tűnsz túl fejlettnek érzelmileg, és ezt nem sértésből mondom. Egyértelműen bizonyítja a felfogásod.
Majd rájössz, hogy miért mondom ezt... (vagy nem).
Egy kapcsolatért bizony dolgozni kell. Mindkét félnek. Különben hosszú távon társas magány lesz belőle.
Én viszont tapasztalatból írok.
Szúnyog.
Tudom,mindenki ellenem szól,szóval látom a másik oldalt,az más kérdés hogy ide vagyok ragadva.
Viszont ennek egy tüneményes előnye a szabad idő,a szabad energia,és a szabad tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!