Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt lennétek így valakivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennétek így valakivel?

Figyelt kérdés

Összejött a hugom valakivel aki elég szegény.Elég régóta együtt vannak.. a fiún látszik, hogy szereti de hugom nem boldog vele.Sokszor mondja is, hogy szakítana de sajnálja, mert szegények nagyon és így tudja segíteni. Pl. vesz neki ruhát,cipőt,kaját ezt azt. Próbáltam beszélni vele, hogy ez így se a fiúnak, se neki nem jó de makacs. Mondtam, hogy legyenek barátok és segítsen rajta barátként de úgy a srác nem fogadná el, mert így is mindig 30x megköszöni ha kap valamit.

Rendes gyerek, egyáltalán nem sajnálom amit a tesóm Rá költ.. csak a hugom nem azért van vele, mert szereti és ez véleményem szerint nem fair.

Már nem akarom a hugomat rávenni, hogy hagyja ott a fiút csak kiváncsi vagyok, hogy vannak mások is akik megtennék ezt?

2013. júl. 15. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon rendes húgod van, igazi ritkaság de ez nem megoldás hogy a máltai szeretet szolgálatot játsza és színleli a szerelmet. Ezzel csak áltatja a fiút ha később kiderül ez akkor abból sokkal nagyobb probléma lesz.
2013. júl. 15. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
mutass be húgodnak, azt nekem is segíthet
2013. júl. 15. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!