Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl korai?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyom már egy fiúra, aki átölel, megszeretget és mellettem áll mindenben..Ha anyunak mondom pl hogy valaki milyen helyes egyből felkapja a vizet hogy nem kell nekem még pasi és kész..nem lehet velük erről beszélni mert mindig összeveszés a vége..nem mehetek sehova még ritkán sem (úgy értem este fele, barátokkal...), jah és ha van barátom eddig egyszer volt,azt mondják hogy nem jöhet be hozzánk...és én sem hozzá..azt akarják hogy csak olyanokkal jöjjek össze aki nekik is nagyon tetszik (pl. 23 éves ismerősükkel..gazdagok..normálisak..aranyos srác csak túl nagy a korkülömbség..más stílus..nem a pénzért mondják mert mi is nagyon jól élünk csak azt szeretnék hogy "ne hozzak rájuk szégyent"ez milyen már??szerintetek mit tegyek? 15/L
2009. okt. 19. 19:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Hát szerintem várj még picit..ha találsz olyan srácot akiben megtalálsz mindent, amit eddig kerestél, megvan az összhang, a bizalom, és szereted, akkor mond el nekik...és hogy szereted..és h nem érdekel ki mit gondol :) A Te életed :) Vagy ha ellenzik, mondják el miért. (persze ha a korkülönbség az ok, azt meg lehet érteni, szóval inkább a korodbeliekkel kezdj :))

Sztem egy kicsit korai, de neked kell érezned mennyire vagy felkészülve egy kapcsolatra! Te érzed, hol van a határ a kíváncsiság és a vágy/szerelem között :)

Sok szerencsét!

16/L

2009. okt. 19. 19:40
 2/16 papagenou ***** válasza:
64%
költsd el minden pénzetek, hogy ne külömbözz a szegény srácoktól, akkor majd nem lesz szégyen nekik... amugy tök hülyék szerintem, bocsi de ez baromság. nem korai hogy barátod legyen, nem mondom hogy gyerunk szerezni kell egyet, mert végulis ráérsz persze, de egyáltalán nem korai, nyugodtan lehetne már most is, ahogy az a lányok többségénél is van, és ők sem haltak bele ebbe...
2009. okt. 19. 19:42
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm aranyos vagy!!:)

Esetleg írhatnátok még:)

2009. okt. 19. 19:42
 4/16 anonim ***** válasza:
te szegény! én is hasonló cipőben jártam egy darabig!!! sejtem te 15 vagy!:) hát ha ez a helyzet ez érthető ha szerető szüleis d vannak hogy vigyáznak az egyetlen kicsi lányukra viszont ha elnyernéd a bizalmukat..és csak egy kicsit megpróbálnál komolyan beszélni velük elérnél sok mindent! egy idő után pedig elszáll a félelmük
2009. okt. 19. 19:44
 5/16 A kérdező kommentje:
nem a pénz a bajuk, akkor bocsi rosszul fogalmaztam.hanem hogy ilyen minden félékkel ne..de ennyi eszem van magamtól is..ha meg esetleg csak beszélek egy "olyan" gyerekkel aki mondjuk roma..de normális és tényleg nem akarok semmit tőle csak régi ismerős és beszélgettünk, visszajut a fülébe és le vagyok ordítva.. :( :S
2009. okt. 19. 19:45
 6/16 A kérdező kommentje:

mindig próbálom megbeszélni velük szépen a problémáim, de mindig az van amit ők eldöntöttek...

köszi a válaszokat!

2009. okt. 19. 19:46
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj, de nem ők fognak járni a pasiddal, hanem te. Amúgy meg 3 év, és már nem szólhatnak bele, hogy kivel jársz. Sajnálom, hogy ennyire begyepesedett gondolkodású szülőket fogtál ki. Nem a középkorban élünk.. és ezzel csak maguk alatt vágják a fát, én a helyedben simán titkolnám a partnereimet.

Mellesleg más szülő azon akadna ki ha valaki 23 évessel állna össze a lánya, nem hogy még vele akarnák hogy járj.

Mellesleg jófej vagy, szívesen járnék veled. ;)

2009. okt. 19. 19:49
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
"ilyen mindenfélékkel" = talán olyanokkal, akiktől a pénzen és a "dinasztia" egyetértésén kívül mást, mondjuk szeretetet is kapnál? Szüleid ezzel épp elég nagy szégyent hoztak magukra, és ha így folytatják rád is. :(
2009. okt. 19. 19:54
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem szeretnének minket megóvni a szerelmi bánattól.Pl.:nekem tetszett egy srác tavaly,mikor elmondtam anyumnak azt mondta "de ugye nem komoly?Korai az még,majd ráérsz 19-20éves korodba ismerkedni a fiúkkal." Nem jöttünk össze,de más miatt nem.

Most viszont,egyik osztálytársamnak szombaton meghalt a barátja:( A lány teljesen kikészült,ami persze érthető hiszen szerelmesek voltak egymásba és most már hirtelen nincs a fiú.

Szóval szerintem az ilyen bánatoktól szeretnének megóvni minket.

Szerintem ülj a szüleiddel és próbáld megértetni velük,hogy nem az számít,mennyi pénze van,a szülei milyenek,hanem hogy a srác milyen,és hogy tényleg szereted-e.Ha jön egy srác,akit igazán szeretsz és a fiú is Téged,akkor szerintem a szüleid meg fognak érteni és elfogadni,hogy van Szerelmed és nem ők választották Neked:)

14,5/L

2009. okt. 19. 19:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Egy egészséges személy bizony átesik a tínédzserkori szerelmi bánaton is. Azzal csak ártanak, ha "megkímélik" ettől. Sokkal rosszabb lesz huszonévesen, ha a teljes tiniszerelmes-összejövős-ismerkedős-szakítós korszak kimarad. Attól, mert jár valakivel, még nem jelenti azt, hogy összevissza lefekszik mindenkivel. Legalábbis remélem.
2009. okt. 19. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!