Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl korai?

Hát szerintem várj még picit..ha találsz olyan srácot akiben megtalálsz mindent, amit eddig kerestél, megvan az összhang, a bizalom, és szereted, akkor mond el nekik...és hogy szereted..és h nem érdekel ki mit gondol :) A Te életed :) Vagy ha ellenzik, mondják el miért. (persze ha a korkülönbség az ok, azt meg lehet érteni, szóval inkább a korodbeliekkel kezdj :))
Sztem egy kicsit korai, de neked kell érezned mennyire vagy felkészülve egy kapcsolatra! Te érzed, hol van a határ a kíváncsiság és a vágy/szerelem között :)
Sok szerencsét!
16/L

Köszönöm aranyos vagy!!:)
Esetleg írhatnátok még:)

mindig próbálom megbeszélni velük szépen a problémáim, de mindig az van amit ők eldöntöttek...
köszi a válaszokat!

Ne haragudj, de nem ők fognak járni a pasiddal, hanem te. Amúgy meg 3 év, és már nem szólhatnak bele, hogy kivel jársz. Sajnálom, hogy ennyire begyepesedett gondolkodású szülőket fogtál ki. Nem a középkorban élünk.. és ezzel csak maguk alatt vágják a fát, én a helyedben simán titkolnám a partnereimet.
Mellesleg más szülő azon akadna ki ha valaki 23 évessel állna össze a lánya, nem hogy még vele akarnák hogy járj.
Mellesleg jófej vagy, szívesen járnék veled. ;)

Szia!
Szerintem szeretnének minket megóvni a szerelmi bánattól.Pl.:nekem tetszett egy srác tavaly,mikor elmondtam anyumnak azt mondta "de ugye nem komoly?Korai az még,majd ráérsz 19-20éves korodba ismerkedni a fiúkkal." Nem jöttünk össze,de más miatt nem.
Most viszont,egyik osztálytársamnak szombaton meghalt a barátja:( A lány teljesen kikészült,ami persze érthető hiszen szerelmesek voltak egymásba és most már hirtelen nincs a fiú.
Szóval szerintem az ilyen bánatoktól szeretnének megóvni minket.
Szerintem ülj a szüleiddel és próbáld megértetni velük,hogy nem az számít,mennyi pénze van,a szülei milyenek,hanem hogy a srác milyen,és hogy tényleg szereted-e.Ha jön egy srác,akit igazán szeretsz és a fiú is Téged,akkor szerintem a szüleid meg fognak érteni és elfogadni,hogy van Szerelmed és nem ők választották Neked:)
14,5/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!