Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai lenne még?
Korai vagy sem,ha így érzel hajrá.
Ha igent mond,akkor öröm van,ha meg nemet,akkor meg nagyszerű tanulópénz és egy nagy lépés a tökéletesebb emberismeret felé.
Lehet, hogy korai de lehet, hogy nem. Ha nagyon szeretitek és kiismertétek egymást eléggé, akkor hajrá!!! :)))
Vagy igen-t mondd, vagy nem-et. Ha nemet mondd, ne keseredj el, gondolom biztos jövőt szeretne és szeretne még várni egy kicsit. Sok sikert! :))))
14L
Hát ecsém: itt kérdezed meg, hogy megkérd-e a kezét? Majd akkor kérd meg, ha képes vagy önálló döntésekre.
Másrészt ha annyira szereted, ráérsz megkérni a kezét. Egy szakítás még mindig jobb a gyors válásnál, ráadásul ha nemet mond és besértődtök, úgyis szakítás lesz a vége - pedig lehet, hogy ha nem kapkodnád el, nem az lenne.
én úgy gondolom, hogy baromi kedves és romantikus gesztus lenne, de ha 1-2 éven belül nem akarod tényleg elvenni, akkor ne ez legyen az ajándék, hanem valami szép nyaklánc/karkötő/fülbevaló. fél év ismeretség nagyon kevés, szerintem.
először ismerjétek meg egymást, egymás barátait, egymás szüleit, költözzetek össze:)
persze ez az én véleményem, te ismered a barátnődet és magadat, ha teljesen biztos vagy a dolgodban, akkor hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!