Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tőle miért nedvesedek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tőle miért nedvesedek ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés
általában nem nagyon szoktam, meg nekem sok idő amíg be nedvesedek (másnál) de amint a barátommal vagyok és csak smárolunk én már szinte tocsogok.. és másnál meg nem.. csak nála.. pedig nem annyira helyes, alkatra sem az a tipikus kigyúrt.. de nagyon nagyon szeretem, úgy érzem ő az igazi és vele akarom leélni az egész életem.. lehet azért van ez mert ennyire szeretem vagy miért?
2013. júl. 15. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Annnnnyira jó kérdések jönnek ma, esküszöm imádom ezt a napot. Szerinted a nedvesedés egyenesen arányos a másik fél izmainak minőségével?
2013. júl. 15. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Minek teszed fel a kérdést, ha te magad is tudod a választ?
2013. júl. 15. 13:46
 3/8 A kérdező kommentje:
mondjuk azért teszem fel a kérdést mert nem tudom a választ, az csak tipp volt
2013. júl. 15. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló: ugyeee?? Azt hittem ma én vagyok nyűgös, vagy bennem van a hiba. De ma tényleg csak agyonhajszoltak kérdeznek, persze világtalan dolgokat...:D
2013. júl. 15. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért van mert áradás van.
2013. júl. 15. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
4.: Így így, ma igazán különleges napunk van. Egyébként nyugodtan tessék csak lepontozni, kedves kérdező, de ilyen és ehhez hasonló banális, debil kérdésekre egyszerűen nem lehet normális választ adni.
2013. júl. 15. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:

hány pasival vagy most együtt, hogy tudod viszonyítani a nedvesedést "másoknál"?

Vagy úgy érted, hogy barátodra benedvesedsz, de pl a macskádra nem, és ez miért van? Ezt kérdezed?

Én nekem is barátnőmre áll fel legjobban a farkam, de csak azért, mert vele fekszem le, őt látom pucéron. Ha egy másik bomba csaj vetkőzne le előttem és akarna velem szexelni, valószínűleg rá is felállna.

2013. júl. 15. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez az oldal azért van, hogy válaszoljunk azok kérdésére akik valamilyen témában tudatlanok. Igen sok érdekes kérdést láttam én is és azt sem értem sok fiatal kislánynak, kisfiúnak miért kell még ilyen dolgokkal foglalkoznia, de ha a tanácsommal tudok segíteni bárkinek is akkor érdemes volt felkelni:)
2013. júl. 15. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!