Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vissza kéne venni? Nem akarom hogy túl gyorsan kihüljön a dolog.

Figyelt kérdés
1hete ismerkedtem meg egy lánnyal. Meg is csókoltam és kaptam enyhe célzást hogy szerelmes. Ezt így lehet ilyen hamar? Amúgy nekem is tetszik mert álomnő. De egész nap beszélünk. Unatkozik a munkahelyén és ír mobilról sőt este hajnalig beszélgetünk. Engem nem zavar, de nem akarom hogy túl hamar kiégjünk...És egy kicsit papucsnak érzem magam. Mert én már èjfélkor lefeküdnék de a kedvéért maradok. Meg volt hogy kitalàltam vmi programot és aztán mondtam hogy bocsi de nem fog menni. Ês erre azt mondta hogy ne izguljak már majd máskor. Nem vagyok ilyen és nem tudom mit kéne tennem. Csak szerintem kéne határozottabbnak lennem? Vagy így az elején ez természetes? amùgy 20éves vagyok.
2013. jún. 29. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem úgy tűnik, hogy a lányt a határozatlanságod zavarná, meg szerintem nem leszel attól papucs, hogy tovább maradsz azért, mert beszéltek.

Az enyhe célzás, hogy szerelmes, egy hét után valóban túlzás.

Viszont nem értem, hogy ha szimpatikus a lány, miért mondod le a közös programot? Ismerd meg a lányt, aztán majd kiderül, hogy mi lesz. :)

2013. jún. 29. 11:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Találkozni fogunk, de mondtam neki hogy munka után viszek sütit és megesszük. De aztàn nem tudom megoldani és mondtam neki hogy bocsi.
2013. jún. 29. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Jah, így értem. :) Akkor majd ha lesz időtök, pótoljátok be. :)
2013. jún. 29. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!