Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult veletek? Csaj az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult veletek? Csaj az írjon, akivel megtörtént.

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy úgy érezted, ő az igazi, mindent elsöprő szerelem volt, egy gyönyörű kapcsolat és egyszer csak vége lett, kihült az érzelem , a szerelem amit a párod iránt éreztél. Vlge lett a "lángolásnak"

Nemet, kort is kérek és hogy meddig voltatok együtt.

Köszi!

2009. okt. 19. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

14 évesen jöttem össze vele, iszonyatosan szerelmesek voltunk, mindig együtt voltunk (amikor tudtunk), mindenhova együtt mentünk, közös nyaralások... 2 év elteltével teljesen megszokottá vált a dolog és meguntuk egymást. kihűlt a dolog. fiatalok is voltunk, éretlenek, ezért is történhetett a dolog. lány vagyok.

2009. okt. 19. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:

16 évesen jöttünk össze, 4,5 évig tartott. Részemről nagy szerelem volt, elején szerintem részéről is, de vonzotta az új, ezért egy másik lányért elhagyott. Mostani fejemmel úgy gondolom jól tette :) Így kitárult előttem a világ, megismertem az "igazi" szerelmet, és boldog vagyok.

23/L

2009. okt. 19. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:

szia.persze,hogy előfordúlt...és még sok ilyen érzésed lesz.

16 éves voltam amikor összejöttem "életem nagy nagy szerelmével" annyira biztos voltam,hogy ő lesz az igazi...babáról is beszéltünk,családról satöbbi..hatalmas mindent elsöprő igazi nagy szerelem volt.a tökéletes pár.aztán tessék..4 év után vége lett,mert elmúltak az érzései...persze én még szerettem,és biztos vagyok benne h ő is engem..csak túl fiatalon kötöttük le magunkat túl hosszu időre,és mindkettőnknek kelett a kalandvágy..gondolom főleg neki,hisz férfiből van :) szóval 4 év után vége lett.ez történt lassan 3 hónapja..én hamar túlléptem hálistennek szinte hihetetlen,de szerelmes lettem újra:) sok sikert!fel a fejjel.

20/L

2009. okt. 19. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
14 évesen, mindig együtt voltunk amikor csak tudtunk, 1évig voltunk együtt..részemről hültek ki az érzelmek, pedig mi nagyon sok mindenen keresztül mentünk.. 15/L
2009. okt. 22. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Őőő, igen előfordult 21/L
2009. okt. 22. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
én pont most vagyok ilyen helyzetbe...17éves vagyok, és 1,5 éve vagyok együtt a barátommal...iszonyatos nagy szerelem volt, első szerelem, első szexuális kapcsolat, minden tökéletes...de mostanába nagyon ugy érzem, hogy unalmassá vált a dolog, és mintha "vége lenne a lángolásnak"...igaz, mi még együtt vagyunk, de kitudja meddig.:(
2009. okt. 22. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
23 vagyok, ő 18, 3 évet voltunk együtt, az ő részéről elmúlt. Hát ez van.
2009. okt. 22. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!