Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult veletek? Csaj az írjon, akivel megtörtént.
Arra gondolok, hogy úgy érezted, ő az igazi, mindent elsöprő szerelem volt, egy gyönyörű kapcsolat és egyszer csak vége lett, kihült az érzelem , a szerelem amit a párod iránt éreztél. Vlge lett a "lángolásnak"
Nemet, kort is kérek és hogy meddig voltatok együtt.
Köszi!

Szia
14 évesen jöttem össze vele, iszonyatosan szerelmesek voltunk, mindig együtt voltunk (amikor tudtunk), mindenhova együtt mentünk, közös nyaralások... 2 év elteltével teljesen megszokottá vált a dolog és meguntuk egymást. kihűlt a dolog. fiatalok is voltunk, éretlenek, ezért is történhetett a dolog. lány vagyok.

16 évesen jöttünk össze, 4,5 évig tartott. Részemről nagy szerelem volt, elején szerintem részéről is, de vonzotta az új, ezért egy másik lányért elhagyott. Mostani fejemmel úgy gondolom jól tette :) Így kitárult előttem a világ, megismertem az "igazi" szerelmet, és boldog vagyok.
23/L

szia.persze,hogy előfordúlt...és még sok ilyen érzésed lesz.
16 éves voltam amikor összejöttem "életem nagy nagy szerelmével" annyira biztos voltam,hogy ő lesz az igazi...babáról is beszéltünk,családról satöbbi..hatalmas mindent elsöprő igazi nagy szerelem volt.a tökéletes pár.aztán tessék..4 év után vége lett,mert elmúltak az érzései...persze én még szerettem,és biztos vagyok benne h ő is engem..csak túl fiatalon kötöttük le magunkat túl hosszu időre,és mindkettőnknek kelett a kalandvágy..gondolom főleg neki,hisz férfiből van :) szóval 4 év után vége lett.ez történt lassan 3 hónapja..én hamar túlléptem hálistennek szinte hihetetlen,de szerelmes lettem újra:) sok sikert!fel a fejjel.
20/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!