Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te a pároddal mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te a pároddal mennyire vagytok "hasonlóak"?

Figyelt kérdés

van egy mondás hogy az ellentétek vonzzák egymást.

nálunk ez totál ellentéte. nálatok ?

2013. júl. 15. 01:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

akkor végülis tényleg csak örülhetek. de már ő is többször említette, hogy mennyire ugyanolyanok vagyunk, de akkor ezek szerint más is van így.

ismerősi körökből sem ismerek ilyeneket, mint mi..

2013. júl. 15. 01:16
 12/20 A kérdező kommentje:
talán lehet tényleg egy picit unalmas ezért, de inkább ilyen legyen mint vitatkozós
2013. júl. 15. 01:16
 13/20 A kérdező kommentje:

70.000 beszélgetés 1év alatt? ez most komoly?

mert mi minden nap beszéltünk, és így van 2év alatt 20körül

2013. júl. 15. 01:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem vitatkozunk sokat, de szerintem az jó, ha nyíltan megmondjuk, ha valami nem tetszik, vagy más a vélemény (mert azért nem lehet mindig, mindenben teljesen ugyanaz, mert szerintem olyan nincs, az nem is őszinte) ebből pedig adódnak kisebb viták.

Igazából még 1 éve sem ismerem :$

Mennyit beszélgettek ti egy nap? Mi általában minden nap(persze néha nekem vagy neki közbe jön valami) van hogy fél óra, de sokszor több órán át. Szerintem az elején, az első hónapokba tettünk bele sokat, akkor aztán voltak éjszakás maratonok :D

2013. júl. 15. 01:26
 15/20 A kérdező kommentje:
2éve amikor megismertem, minden nap rám írt. és ez így folytatódott, és kb. reggeltől estig mobilról persze facebookon.. ma is éjfélig nyomtuk. persze 10-15perc eltelik mire válaszol a másik, de akkor is sokallom :D
2013. júl. 15. 01:49
 16/20 A kérdező kommentje:

nagyon szeretjük egymást, de egy picit attól tartok nehogy unalmassá váljon a kapcsolat.

néha valamin összekaphatnánk, de nem jön össze :D

2013. júl. 15. 01:51
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
ki a fa.szt érdekel, hogy fb-on mennyi beszélgetés van?jézusom...érted,facebook! élőben kell, nem neten
2013. júl. 15. 06:53
 18/20 A kérdező kommentje:

igazad van, de ez az élő beszélgetés mellett van :D

találkoztunk minden nap amúgy is..

2013. júl. 15. 12:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi nagyon hasonlítunk, mondhatni ugyanolyan stílusunk, életszemléletünk van, viszont más területeken dolgozunk, más dolgokat csinálunk hétköznaponként, így ebben a dologban eltérnek a mindennapjaink. Szerintem pont jó így.
2013. júl. 15. 12:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Az ellentétek vonzzák egymást addig igaz,amíg az első veszekedés ki nem robban,na akkor éleződik igazán a helyzet, szóval nem feltétlenül pozitív jelentést hordoz magában.
2013. júl. 15. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!