Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Magyarázzátok már el légy szíves, mert én nagyon nem értem ezt a hozzá állást?!
Figyelt kérdés
van egy barátom egy hónapja vagyunk igazából együtt,de egy társkeresőn ismerkedtünk meg már 5hónnappal ezelőtt,szóval elég sokat tudunk egymásról és szeretjük egymást.
DE akkor minek lóg fent állandóan a társkereső oldalon??
Rákérdeztem nála,és azt mondta hogy csak körbe néz,de engem szeret,de elég sokat fent van,nagyon sokat...:/
2013. júl. 13. 18:58
11/12 A kérdező kommentje:
de kapcsolat, nekünk az csak sajnos egyenlőre így tudunk együtt lenni,mert külföldön dolgozik...
2013. júl. 13. 21:05
12/12 anonim válasza:
akkor keres a többi városba is barátnőt magának, így összeszedhet egy háremet :D nem vicc, nagybátyám is ezt csinálta anno csak nem társkeresőn.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!