Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viszonyuljak a páromhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyuljak a páromhoz, akiről kiderült, hogy átvágta a szüleimet?

Figyelt kérdés
A párommal már több éve vagyunk együtt, és két gyerekünk van. Nemrég derült ki, hogy amikor a szüleim szerettek volna valamilyen szakmunkát elvégeztetni örülten magas árat szabott. A szüleim nem voltak tisztában az árakkal, ezért megbízták, de gyanakodtak, ezért utánajártak, hogy egy ilyen munkát mások mennyiért végeznének el. Kiderült, hogy még számlásan is max feleannyi összegért végezték volna el a munkát. Ja persze a párom barátja is benne volt a buliban, ő is leakasztotta a magáét. Én úgy gondoltam, hogy a párom a szüleimnek nyilván korrekt árat fog mondani, de kezd az a sejtésem lenni, hogy a párom rájött, hogy a szüleimnek van mit a tejbe aprítania (ehhez hozzátenném, hogy a szüleim évekig tartó kemény fizikai munkával jutottak oda, ahol most vannak, és nem az ölükbe hullott a pénz, hanem úgymond a garast a fogukhoz verték) és úgy gondolta, hogy akkor megpumpolja őket. Nekem ez nagyon kellemetlen, majdnem ráment az egész családi kapcsolatom a szüleimmel és a testvéremmel. A párom csak annyit mond flegmán, hogy nem kellett volna igent mondani az ő és a párja árajánlatára. Ez igaz, de vajon baj-e, hogy a szüleim megbíztak benne, és ezért nem kezdtek előre nyomozgatni, hogy vajon nem vezérli-e kapzsiság a lányuk élettársát? Több mint két hónapig tartott, hogy a szüleimet a magam részéről ki tudtam engesztelni, és meg tudtam velük értetni, hogy én nem tudtam, hogy a párom ilyen. Most mit tegyek? Nem tudok már megbízni a páromban, és nagyon rosszul esik, hogy még utólag sem ismeri be, hogy ha nem is tilos ilyen árat kérni ezért a munkáért, ha fontos neki a családja, akkor ilyet nem csinál. Egy szemernyit sem segített, hogy helyreálljon a családi béke, sőt azzal vagdalkozik, hogy csak nem képzelem, hogy a szüleimnek ingyen fog dolgozni, holott ezt senki nem kérte, a szüleim így is kifizették, mert elismerték, hogy az árajánlatot végül is elfogadták, de nehezményezik, hogy kiderült, hogy az egy csillagászati ár volt. Mellesleg én a barátjának aki ebből a buliból a legtöbbet akasztotta a szakmámban ingyenes segítséget nyújtottam, eszembe sem jutott pénzt kérni, ezért még külön is dühít a dolog.
2008. jún. 25. 11:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. Ismerősöket nem szívesen kérdez az ember ilyenről, egyrészt mert szégyenli, másrészt meg azért, mert valószínűleg nem kap őszinte és objektív választ. Tulajdonképpen megerősítést kerestem arra, hogy nem én fújok e fel valamit nagyon, de ezek szerint mások is hasonlóan látják a helyzetemet. Azon hozzászólok, akik írták, hogy ingyen kellett volna dolgoznia azzal mondjuk nem feltétlenül tudok egyet érteni. Ez egy nagyobb volumenű munkának indult, amely akár egy egész nyarat is igénybe vett volna. Ez az első fázis volt. Abban én is, a párom és a szüleim is egyetértettek, hogy ezt nyilván nem lehet ingyen kérni. A szüleim szerettek volna valahol nekünk segíteni azzal, hogy a páromnak legyen egyrészt munkája, másrészt hogy biztos lehessen abban, hogy a végén kifizetik, nem úgy, mint néhány ember esetében, akik a végén egyszerűen nem akarnak fizetni.
2008. jún. 25. 14:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez azért érdekes. Most két gyerek után derült ki, hogy gátlástalanul kapzsi? Eddig semmi jel nem utalt rá? Vagy a szüleidre haragszik valamiért? Bár akkor érdekesen áll bosszút. De ez így elég fura.
2008. jún. 25. 15:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Mégegyszer rákérdeztem a páromnál erre a dologra. Egyszerűen nem is érti (nem akarja érteni), hogy mi volt ebben a történetben a tisztességtelen. Azt hiszem, választanom kell a szüleim és őközte. mert ilyen erővel engem is bármikor becsaphat. Köszönöm a segítségeteket, erőt adott.
2008. júl. 2. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!