Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyuljak a páromhoz, akiről kiderült, hogy átvágta a szüleimet?
Szerintem te már meg is oldottad a problémát. Leírtad, hogy nincs bizalom. No bizalom no kapcsolat. Sejtem, hogy a párod az élet más területén is ilyen, az pedig áhhh pfff.
Bocs, sajnálom, hogy nem tudtam neked mást írni.
Én már azt se értem, hogy .. előtte akkor mindenben jól megértettétek egymást? Hogy nem sikerült több év alatt rájönnöd, h kicsit erre IS hajt? Mert azért ez elég gáz. Főleg két gyerek után. El tudom képzelni ezt a pasit, és nem is tudom.. nehéz elképzelni , h másban őszinte, megbízható.. stbi. Ha neked egy ilyen társ elég, akkor maradj vele, de szerintem azért ezt magadba gondold át alaposan, h vonzz -e téged egy ilyen ember. Melyik családod a fontosabb? És teljesen igaza van a szüleidnek, ha ezekután... ők is döntés elé állítanak. Tudod, itt szerintem nem is arról van szó,h többet kértek, hanem az elvekről. Ilyet nem csinálsz a párod szüleivel.. nem tisztességes, az se ha mással, de így.. Így még rosszabb.
Szerintem ha teperni se akar a bizalomért, akkor ennyit se ér az egész!
Nehéz helyzeted van, mert a 2 családod közt kéne döntened. És egyik oldalról mérlegeled hogy a szüleid a családod, a másik oldalról pedig bármilyen is a párod de a gyereid apja. nem volt szép tőle amit tett, de nem lehet hogy vmiért nem kedveli a szüleidet és személyes oka volt rá? nem ad vmi indokot hogy miért tette? mErt persze nem ingyen várja az ember a segitséget, de nem duplaárért, főleg nem rokonnak. Tehát nekem ez a fura.
Szerintem gondolkodj el azon, hogy ettől függetlenül mennyire jó vagy felhőtlen a kapcsolatotok és azután dönts. Ha a családjáért és értetek megtesz mindent és úgy érzed szeret, akkor biztos volt valami megmagyarázható oka arra hogy miért tette ezt a szüleiddel. Ha pedig ti veletek sem bánik másképp, akkor lépj ki belőle mielőtt mégjobban megkárosit titeket. Nagyon nehéz tudom. de gondold át, hogy ővele a család fogalma működik e. És hogy a gyerekeid mit fognak megtanulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!