Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Nektek mi a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek mi a véleményetek az eltartott nőkről, milyen esetben tartanátok el egy nőt?

Figyelt kérdés
Ha szép a nő,illetve okos,értelmes,és nem egy buta liba lenne,eltartanátok?

2013. júl. 13. 14:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha már megszült nekem egy gyermeket!
2013. júl. 13. 14:56
 2/16 LeftBehind ***** válasza:
Egy okos,értelmes nő nem várja el,hogy eltartsák szóval a kérdés értelmetlen.
2013. júl. 13. 14:57
 3/16 anonim ***** válasza:

1. ha lenne annyi pénzem..

2. és ha nem azért lenne velem mert eltartom.. hanem mert szeret ...

2013. júl. 13. 14:58
 4/16 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Válaszoltam már egy ilyen témával foglalkozó kérdésre,csak nem ismét hozzád van szerencsénk? :)

Már megírtam,hogy nem tartanék el nőt....dolgozzon!

Egyenjogú kapcsolatok híve vagyok!

Oké pl,hogy kevesebbet keres,de hogy otthon üljön,és semmit se tegyen.....

Szép,okos,vonzó a párom?

Ha ezt odaírom a csekkekre,akkor elfogadják?

2013. júl. 13. 14:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha szeretném,és otthon a gyerekünket nevelné és mindent megcsinál!Takarít,bevásárol,mos főz stb..
2013. júl. 13. 15:02
 6/16 anonim ***** válasza:

igaz nem vagyok férfi-de én megkaptam hogy eltartott vagyok meg senki azért mert otthon voltam addig amíg a közös gyerekünk ovodás nem lett (közbe is volt alkalmi munkám kiskönyvvel) így szüljön a nő a férfiaknak gyereket.. jobb lett volna nem szülni és lehet már saját vállalkozásom lenne? a gyerekeket nem bántam meg csak azt hogy annak szültem aki ezt mondta!!

Szóval szerintem egy férfi igenis tartsa el addig a párját amíg a közös gyereket neveli (oviig) főleg ha közösen akarták.

2013. júl. 13. 15:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha úgy alakul, hogy mindketten dolgozunk, aztán szül egy gyereket nekem, majd mégegyet és utána nem tud visszamenni dolgozni, természetesen eltartanám. De csak úgy nem. Régen sem azért voltak háztartásbeliek a nők, mert nem tudtak munkát találni, az igenis kemény munka volt. Az igazi eltartott nők, azok élősködnek a párjukon, nem csinálnak semmit.
2013. júl. 13. 15:05
 8/16 LeftBehind ***** válasza:
6.A kérdést általánosságban tették fel és nem külön a gyereknevelés idejére vonatkozóan.
2013. júl. 13. 15:05
 9/16 A kérdező kommentje:

ma 15:03

6. gyerekvállalás kategóriába raktam volna a kérdést?

Mert akkor bocsi!

És igaz!!!!

2013. júl. 13. 15:07
 10/16 anonim ***** válasza:
én nem ülnék otthon mert most sajnos ez van bár nem a barátom tart el hanem a szüleim de nincs annyi elfoglaltság ami lekötne beleőrülnék,ha nekem otthon kéne ülnöm szóval ha gyerekem is lesz dolgozni akarok de nem árt ha a pasim a 2 szeresét keresi ,hogy ne nekem kelljen halálra dolgozni magam.
2013. júl. 13. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!