Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mi a véleményetek az eltartott nőkről, milyen esetben tartanátok el egy nőt?
1. ha lenne annyi pénzem..
2. és ha nem azért lenne velem mert eltartom.. hanem mert szeret ...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Válaszoltam már egy ilyen témával foglalkozó kérdésre,csak nem ismét hozzád van szerencsénk? :)
Már megírtam,hogy nem tartanék el nőt....dolgozzon!
Egyenjogú kapcsolatok híve vagyok!
Oké pl,hogy kevesebbet keres,de hogy otthon üljön,és semmit se tegyen.....
Szép,okos,vonzó a párom?
Ha ezt odaírom a csekkekre,akkor elfogadják?
igaz nem vagyok férfi-de én megkaptam hogy eltartott vagyok meg senki azért mert otthon voltam addig amíg a közös gyerekünk ovodás nem lett (közbe is volt alkalmi munkám kiskönyvvel) így szüljön a nő a férfiaknak gyereket.. jobb lett volna nem szülni és lehet már saját vállalkozásom lenne? a gyerekeket nem bántam meg csak azt hogy annak szültem aki ezt mondta!!
Szóval szerintem egy férfi igenis tartsa el addig a párját amíg a közös gyereket neveli (oviig) főleg ha közösen akarták.
ma 15:03
6. gyerekvállalás kategóriába raktam volna a kérdést?
Mert akkor bocsi!
És igaz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!