Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/Férfiak! Ti együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Ti együtt lennétek olyan nővel, akit nem tartanátok olyan szépnek?

Figyelt kérdés
Mármint, tisztában lennétek vele, hogy külsõre átlagos, volt már szebb is, de valami miatt mégis vele vagytok? Ha igen, mi miatt ?

2013. júl. 9. 16:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet.
2013. júl. 9. 16:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért, aki, és nem azért, ami.
2013. júl. 9. 16:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A belső meg szépíti a külsőt jóval
2013. júl. 9. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
csak ha, főz , mos, takarít és eltart ..... csak vicceltem :D
2013. júl. 9. 16:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Koszonom, ment a zöld kéz mindenkinek.
2013. júl. 9. 16:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy elsőre nem tartom szépnek, még bele tudok szeretni, ha olyan a természete, jelleme, vagy minek nevezzem.
2013. júl. 9. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha a belső tulajdonságai megfelelőek.
2013. júl. 9. 16:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan külső előnytelenség bőven ami kizáró ok hogy érzelem alakuljon ki bennem a nő irányába.

26F

[link]

[link]

2013. júl. 9. 16:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Utolso! En ugy ertettem, arcra atlagos, semmi plussz. Akinel mar volt szebb csajod, de ot sem dobnad ki, csak mert nem olyan a kisugarzasa.
2013. júl. 9. 18:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Na leírom nálam hogy működnek a dolgok. Ha van egy lány, aki nincs elhízva, tűrhető a külseje, arca és nincs rajta legalább 10 kiló plusz, akkor még lehet bejövős, ha megismerem és jellemre megfog. De igazából csak a kövér lányokhoz nem tudok vonzódni, ha külsőről van szó, ez valahogy nálam mindig is így volt. Mindig is a vékony vagy normális alkatú, esetleg egy-két kiló súlyfelesleges, husis lányokhoz tudtam vonzódni csak. Lehet azért van, mert én nagyon vékony srác vagyok, csontrakéta típus és hízni sem tudtam sosem. :D
2013. júl. 9. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!