Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van még arra, hogy mi ketten együtt legyünk? BŐVEBBEN LENT!
Figyelt kérdés
Van egy 16 éves lány,akit nagyon szeretek,de ő viszont ott hagyott engem egy olyan szöveggel,hogy nem érez irántam többet,mint barát és,hogy nagyon sajnálja.Rá 1 napra összejött egy sráccal,csak a szeme miatt.:S:(. Azután eltelt egy hét és írt nekem a lány,megkérdezte,hogy jól vagyok-e.Lezártuk a beszélgetést és azóta semmi.De azt hallottam,hogy a sráccal nem valami jó a kapcsolatuk.Van még esélyem arra,hogy mi ketten újra együtt lehessünk?2013. júl. 9. 00:53
1/4 anonim válasza:
tudod mi az őszinte véleményem erről? ilyen lányért nem éri meg szenvedni! aki azért hagyja ott a szerető társát hogy összejöjjön egy olyan sráccal akinek tetszik a szeme, az végtelenül bugyuta. gyerekes és éretlen még egy komoly kapcsolatra. foglalkozz jobb, értelmesebb és értékesebb csajokkal!
2/4 anonim válasza:
Ember térj észhez! Tényleg ilyen kell neked? Aki bármikor bárkire lecserél, ha kedve tartja?
3/4 anonim válasza:
Nehéz, mert te érzel iránta valamit, de gondolj csak bele, nagy nehezen újra összejönnétek, majd megint otthagy, nem esne szarul? meg jönnének az én megmondtam szövegek az ismerősöktől... Hagyd!
A szeme miatt??!! Ezzz igazán gyerekes, fel kell még nőnie, aztán lehetne vele komolyabbról beszélni...
Szóóval ez olyan, (nem tudom milyen idős vagy) hogy elengednéd bulizni, majd azt hallanád vissza, hogy faszán megcsalt téged a csaj...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!19 éves vagyok!. Nem hiszem,hogy már visszajön hozzám :( :(
2013. júl. 9. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!