Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van barátotok/barátnőtök, akkor folyton együtt vagytok? (bővebben lent)
Igen, már mondhatni, hogy egy, bár én nem bírom a spanjait, mert érzem hogy ők sem engem. Én 20, ő 21. Hétköznapokon a fősuli miatt nem járkálunk egymáshoz, de amikor csak tehetjük suli után beülünk vhová teázni, kávézni. Hétvégén vagyunk a másiknál, de felváltva... egyszer itt, egyszer ott.
20/L
Nem éppen. 2 hetente látjuk csak egymást sajnos, de amikor együtt vagyunk arra a pár napra persze hogy végig együtt. Külön baráti kör van tehát ebből adódóan, de az övével nekem nincsen semmi gondom, bár nem ismerem őket nagyon még. Sosem volt alkalom úgy rendesen beszélgetni, ők sem nyitottak úgy felém és én sem még. Nem találtam rá alkalmat, sosem úgy jött ki a lépés.
Hát ami az alvást illeti, hamar nálam aludt. Fél hónapon belül. Ilyen nagy távval amúgy is csak így lehetett megoldani. Vagyis akkor aznap én nem akartam hogy haza menjen. Azóta meg már teljesen természetes a dolog. :)
21 L
látom mindketten 20-21 évesek vagytok.Saját lakásotok van,és úgy szokott nálatok lenni vagy szüleiteknél laktok még?
ha szülőknél,akkor őket nem zavarja?mióta vagytok együtt?
Szia! Én 16 éves vagyok. Mi folyton együtt vagyunk amikor csak tehetjük :)
Én nagyon ritkán alszom nála. Ő heti 2x-3x nálunk.
Ő 20 éves. Nem egy városban lakunk sajnos. 14 évesen aludtunk előszőr együtt.
És te hány éves vagy ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!