Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van barátotok/barátnőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van barátotok/barátnőtök, akkor folyton együtt vagytok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy a baráti társaságotok,hány évesek vagytok,melyikőtöknél szoktatok többször fent lenni,mikor aludtatok először együtt,melyikőtöknél?Ha nem vagytok osztálytársak,hanem idősebb vagy fiatalabb,stb. iskolában is akkor együtt vagytok?
2012. dec. 13. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, már mondhatni, hogy egy, bár én nem bírom a spanjait, mert érzem hogy ők sem engem. Én 20, ő 21. Hétköznapokon a fősuli miatt nem járkálunk egymáshoz, de amikor csak tehetjük suli után beülünk vhová teázni, kávézni. Hétvégén vagyunk a másiknál, de felváltva... egyszer itt, egyszer ott.

20/L

2012. dec. 13. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem éppen. 2 hetente látjuk csak egymást sajnos, de amikor együtt vagyunk arra a pár napra persze hogy végig együtt. Külön baráti kör van tehát ebből adódóan, de az övével nekem nincsen semmi gondom, bár nem ismerem őket nagyon még. Sosem volt alkalom úgy rendesen beszélgetni, ők sem nyitottak úgy felém és én sem még. Nem találtam rá alkalmat, sosem úgy jött ki a lépés.

Hát ami az alvást illeti, hamar nálam aludt. Fél hónapon belül. Ilyen nagy távval amúgy is csak így lehetett megoldani. Vagyis akkor aznap én nem akartam hogy haza menjen. Azóta meg már teljesen természetes a dolog. :)

21 L

2012. dec. 13. 13:49
 3/8 A kérdező kommentje:

látom mindketten 20-21 évesek vagytok.Saját lakásotok van,és úgy szokott nálatok lenni vagy szüleiteknél laktok még?

ha szülőknél,akkor őket nem zavarja?mióta vagytok együtt?

2012. dec. 13. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok.. én szülőknél lakom és ő is. Semmi bajuk a párommal, ha nálunk vagyunk is jó a hangulat, ha egyedül akarunk lenni bezárkózunk a szobámba. Ha én vagyok náluk is hasonló a helyzet, szeretek segíteni az anyukájának, tesójával játszom, szóval mindenki jól kijön mindenkivel:) mi 4 éve vagyunk együtt:)
2012. dec. 13. 13:59
 5/8 A kérdező kommentje:
4 év? ó hát gratulálok.:)
2012. dec. 13. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Középiskolai szerelem volt első látásra:) köszönöm:)
2012. dec. 13. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én 16 éves vagyok. Mi folyton együtt vagyunk amikor csak tehetjük :)

Én nagyon ritkán alszom nála. Ő heti 2x-3x nálunk.

Ő 20 éves. Nem egy városban lakunk sajnos. 14 évesen aludtunk előszőr együtt.

És te hány éves vagy ? :)

2012. dec. 13. 15:33
 8/8 A kérdező kommentje:
14 már többször is aludt nálunk,de nem történt semmi komoly.
2012. dec. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!